Direktlänk till inlägg 29 januari 2008

Seg natt

Av Nina - 29 januari 2008 09:03


Nu kan man ju tro att jag faktiskt har gjort något inatt men jag har bara sovit. Eller ja jag skulle sova lättare sagt. Gick och la mig klockan 21, somnade vid 22 efter lite massage ;) Vaknade kl 4 inatt och var klarvaken men i upplösningstillstånd. Hade fått ett gulligt sms som piggade upp lite iallafall. På nåt sätt lyckades jag somna om (men det måste ha varit närmare 5) och vaknade inte av väckarklockan som ringde halv 7. Snacka om död jag måste ha varit. Blev väckt av baby halv 8 då han åkte på jobbet. Då kändes det som om jag hade sovit nån timme eller så, inte 10 timmar. Suck!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se