Direktlänk till inlägg 28 januari 2008

Säg det högt, tala högre du som inte bryr dig om...

Av Nina - 28 januari 2008 20:32


Torka tårarna min vän. Jag tror jag vet ungefär hur det känns..

Jag har skrivit flera olika inlägg men tagit bort alla. Vet inte vad jag ska skriva. Känner mig tom, sviken och övergiven.


Var på bio i söndags - national treasure. Nu är jag ännu mer taggad inför paris resan. 5 minuter av den 2 timmar långa filmen var ju nämligen inspelad i paris. Fick se min underbara eiffel och lite triumfbåge.

Annars kändes det okej att jobba. Många "braa" som man inte träffat på ett tag. Ibland är alla så samspelta. Haha sen kan ju alltid Elin konsten att roa en hel arbetsplats. Det känns bra att veta att hon tänker på oss andra stackare när hon gör det hon gör på sin fritid. 


Nä nu ska jag gå och torka spya. Men för en gångs skull är det inte min egen...


Du verkar ha det bättre utan mig.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Elin Norberg

28 januari 2008 22:11

Kvack

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se