Direktlänk till inlägg 26 januari 2008

To Where You Are

Av Nina - 26 januari 2008 21:05


Min första 75% sommar för ett och ett halvt år sedan åkte jag och handlade med dig varje torsdag. Även om jag hade jobbat natt kvällen före och skulle jobba natt samma dag klev jag ändå upp kl 9 för att kunna följa med mamma och dig å handla. Sedan åkte vi alltid hem och fikade hos dig. Efter att jag skaffade Elton blev det inte lika ofta. Lovade att jag skulle komma och hälsa på dig nu när jag bodde så nära. Ändå blev det bara av en gång. Skulle hälsa på dig på sjukhuset men sen på natten ringde dom och sa att du var borta. Mina chanser var slut. Inget sista besök, inget sista farväl, ingen mer torsdagsshopping på hemköp.

När jag satt där i kyrkan bestämde jag mig för en sak. Inget jag berättat för någon än och som jag kanske aldrig kommer berätta. Det beror på vad framtiden utvisar.


Who can say for certain
Maybe you’re still here
I feel you all around me
Your memories so clear


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se