Direktlänk till inlägg 26 januari 2008

Jag visste inte att man kunde gå så långt..

Av Nina - 26 januari 2008 20:10


Så sitter man här med hörlurarna, musiken på högsta volym och huvan på. Sur som bara den. Envis som få. Kanske lite av en idiot javisst men jag ger mig fan inte. Har jag rätt så har jag. Jag har tagit många dumma beslut i mitt liv, sagt många saker jag ångrar. Men vill jag ha något så ska jag ha det. Bortskämd, kanske. Van att få som jag vill, absolut. Får jag inte som jag vill blir jag surare än den suraste citronen. Det är inte för inget som jag har haft stämpeln BITCH i pannan i 3 år.


Hunden läser av mig så bra. Han står bakom mig och försvarar mig på ett lite läskigt sätt. Kommer någon i närheten av mig när jag är sur/arg/ledsen morrar han åt den personen och försvarar mig. Kanske är det inte mig han skyddar för detta är något han börjat med på sistone. Okej detta är kanske inget beteende att uppmuntra men jag måste erkänna att det känns bra när nån försvarar en till 110 procent. Men det är väl så dom funkar, hundarna. Tänk om männen kunde vara likadana.


Okej jag är egentligen ganska lyckligt lottad, jag vet. Men att vara neurotisk är ju halva nöjet med livet. Det kommer jag nog aldrig släppa taget om, hur lycklig jag än är. Jag måste få sura och skrika och bråka lite, för att sen kunna sitta och le för mig själv och tänka på hur fjantiga vi var. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se