Direktlänk till inlägg 24 januari 2008

We might as well be strangers

Av Nina - 24 januari 2008 17:54


Åk aldrig till Njurunda, det kan aldrig föra något gott med sig. Det gäller inte bara Elin utan ALLA! :)


För en stund idag tappade jag bort mig själv. Fick en glimt av hur mitt liv kunde ha sett ut. För så länge var det allt jag drömde om. Och du såg mig.

Jag såg hur du såg på mig. Men du kanske såg nån som inte var jag.

Jag ska inte bli den personen igen, som styrde hela mitt liv efter dig.

Trodde aldrig jag skulle se dig igen. Speciellt inte idag. Visste inte vad jag skulle säga eller göra, vart jag skulle ta vägen. Så var det över. Lika snabbt som det började. Jag ville bara att du skulle se mig.


Jag blir din skugga. Jag blir den du aldrig ser.

Låt mig bli din skugga.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Elin Norberg (som alltid hamnar i Njurunda)

24 januari 2008 19:46

Haha, bra sagt där ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se