Alla inlägg under december 2007

Av Nina - 5 december 2007 00:45

Jag har väntat, längtat och väntat. Har två grekiska öar som jag länge har tänkt besöka. Har t.o.m gjort en packpacker rutt för att kunna besöka dem för något år sedan. Och så idag när apollos sommarkatalog dimper ner i brevlådan, vad ser jag då om inte AMORGOS. Älskade amorgos som jag längtat till så länge. denna underbara lilla ö som sägs ha greklands klaraste vatten och där filmen det stora blå spelades in. har lust att logga in mig på hemsidan och boka en resa på en gång. det här måste vara ödet, once in a life time :)

ANNONS
Av Nina - 4 december 2007 23:57

I hela mitt liv har jag väntat på någon som liknade dig.
hur kunde du lämna mig ensam i en värld som blivit så hård?
i hela mitt liv har jag längtat långt, längre bort härifrån.
Nu står du först på min lista över folk som förtjänar ett öde värre än döden...

ANNONS
Av Nina - 3 december 2007 21:31

Imorse såg jag avsnittet då nathan krachar. Får mig att fundera. Hur ofta tänker man inte den tanken. om man bara skulle fortsätta köra, inte se sig om, låta varvmätaren pasera 7. och jag blir lika förbannad på henne varje gång.


Nu är biljetterna bokade. kent på eon arena 8 mars. ska uttnyttja mina 5 platser på bästa sätt ;) längtar nästan mer den här gången då jag lyssnat in mig mer på skivan. synd att ida dissar vårat lilla sällskap bara.

tittar på filmerna jag spelade in på konserten i sthlm 17nov och blir förbannad på youtube helvetet som säger att mina filmer är för stora. nån som vet hur man gör dom mindre?


Jag ska göra nånting, jag ska slå er med häpnad,

gå över en gräns, jag ska bryta mig ut.

Av Nina - 2 december 2007 16:05

så kom mor o far hit och vi slutförde första etappen av flyttstylingen. vardagsrummet är färdigt nu. nymålat och ommöblerat. nu är det hallen, sovrummet och hyllor till köket som fattas. och om ca 1 timme har vi en ny rostfri spis :) och sen kommer diskmaskinen och tvättmaskinen om 1 vecka ca.


och jag vill inte längre flytta...

Av Nina - 2 december 2007 05:51

Tack vare ES fick jag "vila" idag. Tack! Jag grillade största delen av kvällen, även under krogruschen och det gick så bra :) Det vill jag göra igen.

Sen tog vi tag i pluggningen också, känns också bra. Allt känns bra nu.

Har längtat hem till min stora godispåse hela natten så nu blir det one tree hill, julmust och karra :P  utmärkt kvällsfika/frukost!


Annars slirigt som fan..

Av Nina - 1 december 2007 18:54

så mycket som skulle behöva göras men jag ska iväg å jobba natt. och jag mår illa, som vanligt. skulle inte vilja se en röntgenbild.

lite dumt att lägga ut lägenheten nu, ingen vill väl flytta runt jul, men vi har ju sett drömmen. besides blir det ju inte flytt på en gång. hoppas att nån nappar. inget ännu på ett dygn. ska nog ta och sätta upp lite lappar också, får be mamma fixa då vi inte har någon skrivare. hoppas att mor o far hjälper oss med flyttstylingen, dom är superba :) allt känns så mycket lättare när man inte är ensam.


ge mig lite framtidshopp dumma kropp


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se