Alla inlägg under december 2007

Av Nina - 10 december 2007 17:02


Mina tankar är så klara nu
Alla frågetecken slätas ut
När bomben faller vill jag vara där du är
Vår hämnd blir ljuv
Vi mot världen
Vi mot världen igen

ANNONS
Av Nina - 10 december 2007 12:42

Tur att Billy Bob är här nu annars skulle jag klättra ur kroppen..

ANNONS
Av Nina - 9 december 2007 20:03

Kommer hem efter en lååång dag på jobbet. Vad har då gulliga syster gjort om inte diskat och städat! Tack tack tack. Underbara underbara.


vågar knappt hoppas...


Av Nina - 8 december 2007 22:21

 Allt gick så bra så bra.. tills det gick käpprätt åt helvete! Förbannade skit.

Ge mig något nytt, något att tro på, något att hänga fast vid.


I hela mitt liv har jag väntat på någon som liknade dig.

hur kunde du lämna mig ensam i en värld som blivit så hård?

i hela mitt liv har jag längtat långt, längre bort härifrån.

Nu står du först på min lista över folk som förtjänar ett öde värre än döden...


Plötsligt svänger det och det man förut gillade hatar man, och tvärtom.

Du tror att du är så mycket bättre än mig och alla andra. Det är bara du som förtjänar det, som är värdig. No further comments..


jag finns här för dig

my love

Av Nina - 7 december 2007 22:59

Skitdag skitdag skitdag skitliv.


har bara lust att skita i allt och sätta mig i ett hörn och gråta och tycka synd om mig själv. eller tycka synd om oss.


eller så gör vi en thelma & louiseAv Nina - 6 december 2007 21:44

plötsligt blev jag väldigt deppig då jag började fundera.

vad är det för fel på mig?

vad har jag gjort för att förstöra mig själv såhär?

är det mitt fel?

vad kommer det få för konsekvenser?

borde jag gå till doktorn snart?


Av Nina - 6 december 2007 20:36

Igår el stockholmo. Idag jobb och bio. 5 timmars sömn däremellan.


Stockholm var supermysigt. El hel dag med shopping, god mat (på kungshallarna äntligen) och födelsedagsfirande. Fika på gamla stan, jumarknad och vilse på NK. Speciellt som farmor åkte tåg för första gången på "47", så jävla roligt :) Tack för en bra dag, precis vad jag behövde!


Jobb 8-16 idag, världens skönaste pass. som tur var fick jag gå lite tidigare så jag hann hem och äta och duscha innan det var dags för förhandsvisning av Guldkompassen kl 18. Gick in med låga förväntningar och blev glatt överraskad, dock visste jag inte att det var en triologi. Samma sak som för X antal år sedan då J lurade på mig sagan om ringen och jag trodde det var EN film. Lagomt paff/besviken man blir på slutet då det står fortsättning följer.. ehm bara att vänta 1 år på fortsättningen då. och då måste man betala för biljetten också, suck! Tacka vet jag gratis :)


Nu har jag 14 timmar att spendera innan jag ska infinna mig på jobbet igen. Gäller att spendera dom väl :)Av Nina - 5 december 2007 00:59

så var den 4e december över för detta år. denna dag då man inte vet om man ska skratta eller gråta. dagen då två av mina vänner skulle ha fyllt 21år. istället fick en av dom stanna vid 16. Firade Ida på förmiddan och besökte stipendieutdelningen i opalen på kvällen. blev glatt överraskad. mitt i allt sjunger dom du hade tid. älskade du hade tid, den 4e december och allt. sen bjöd stenstan stompers på förstklassig paradjazz :) nästan så jag har lust att köpa skivan. allt som allt en lyckad kväll, är glad att jag gick ändå, kul att se några ansikten man inte sett på länge, att se att folk inte har glömt.


Annars; Ida ny hundvalp, andreas ny laddare, imorrn stockholm, nu senaste B&S

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se