Direktlänk till inlägg 31 december 2007

Årets sista blogg

Av Nina - 31 december 2007 21:42

Så har man ätit smarrig nyårsmiddag. Fläskfile och hemmagjord klyftpotatis. Mums mums. Precis vad jag behövde, funderar på att äta lite mer snart ;)

Annars blir det en lugn nyårsafton av diverse anledningar, mest pga att jag börjar jobba 7.30 imorrn bitti. Får se om jag lyckas hålla mig vaken till tolvslaget. Jag har ju aldrig varit nån stor fyrverkerifantast anyway.


Kanske borde skriva något om 2007. Hmm så svårt. Tänkte sno en lista från Ida men det blev så tråkiga svar för mig. Minns knappt början av året, bara att jag har haft ett mindre bra avslut.


Detta hände 2007:

Jag fyllde 21, syrran blev myndig. Jag åkte till grekland och såg både kent och winnerbäck live. Ida fick barn, jag blev gudmor. Jag och Ante pante firade 1 års dag, Elton fyllde 1 år. Massa massa jobb och en roadtrip till Vilhelmina i somras. Två mindre lyckade kvällar med teguila och flera dagar med magvärk. Många sommarkvällar framför grillen men bara ett dopp i havet. Lämnat livet som fattig student och är numera mer eller mindre fattig bostadsrättsägare.  Två av mina nära har lämnat mig, Rip G mm och A.

2007 i bilder:

 
ANNONS
 
Ingen bild

ida

1 januari 2008 11:46

gott nytt 2008. det blir bara bättre nu.

 
Katja

Katja

1 januari 2008 14:22

Hallå! Vår tequila-kväll blev ju så lyckad bar en tequila-kväll kan bli. Massa tequila o katastrof ;) Vill du komma hit på Guitar Hero-kväll någon dag istället? :)

http://candygal.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se