Direktlänk till inlägg 30 december 2007

Näst sista dagen detta år

Av Nina - 30 december 2007 17:20

Jag ska sluta besöka sjukhuset. Varje gång jag gör det dör någon. 2 ggr på samma månad dessutom. Man kan ju inte låta bli att se sambanden.


Sjukt dåligt slut på 2007. Har aldrig mått sämre.

Käkar dubbla piller och spyr o sover hela dagarna.

Dåligt samvete att jag inte är på jobbet så dom får stå en kort.

Ser verkligen fram emot januari 2008. NOT.

Får börja året med 2 begravningar och jobb som jag troligtvis inte kommer orka med men som jag inte har råd att avstå från.

Hoppas på ett bättre avslut på nästa år.

2008 som skulle bli time of my life!


Nu kan ju livet bara bli lättare.. kan man hoppas..


 
ANNONS
 
Ingen bild

ida

30 december 2007 17:50

det blir bättre honey! det blir time of your life. snart...

 
Katja

Katja

30 december 2007 19:44

om man ser på ditt utgångsläge nu, så kan det ju faktiskt bara bli bättre. Eller hur? Kram!

http://candygal.blogg.se

 
Sara

Sara

31 december 2007 19:13

Du ska se vad snygg jag är denna dag! :) jag ska be jossan knäppa ett kort på mig, ett snyggt kort :D kram!

http://Sarakarolina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se