Direktlänk till inlägg 28 december 2007

Dödens månad

Av Nina - 28 december 2007 19:05


Mådde så dåligt förut så jag började gråta. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Skönt att jag nu iaf har fått medicin och vet att allt är som det ska.

Oroade nog dom flesta där ett tag. Om 3 dagar ska jag vara som vanligt igen, hoppas på det då :)


Annars lite aggresivt ovh otrevligt bemötande av vissa, supergulligt av andra. Varför ska vissa vuxna få en att känna sig så liten, som om allt man säger är en lögn? Ska man dra sig för att söka hjälp för det där är vad man möts av?!


och så skulle december bli dödens månad. än en gång skulle jag bli berövad ett sista besök. varför alltid skjuta upp allting?


Rip A

 
ANNONS
 
Ingen bild

Pat

28 december 2007 19:18

Beklagar..

 
Steffi

Steffi

28 december 2007 21:48

Hoppas du mår bättre, tubbe var lite orolig för dig idag. Hörde också nyheten från homom, man kan ju bara gratulera, jag hoppas att du mår bättre snart. tänker på dig.
Kram
Stephanie

http://thedrennanfam.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se