Direktlänk till inlägg 26 december 2007

Annandag jul

Av Nina - 26 december 2007 13:37

Offrade min sömn för att åka ut till birsta med syster på mellandagsrea. Dock var det inte mycket till rea, mest massa människor och bilar, hmpf!

Lyckades dock fynda ett par mörkblå mysbyxor för 99kr och en svart tunika på h&m för 49kr som jag kan ha på begravningen. Sen slank det väl ner en och annan korv också.

Nu laddar vi för en 5 rätters julmiddag hos farmor. Så fort baby har duschat ska vi åka. Sen blir det sooooova hela kvällen och natten, ska jobba kl 11 imorrn.


Puss mina älsklingar!!

I feel sick


 
ANNONS
 
Katja

Katja

29 december 2007 18:20

Hittade du inga skor på rean? Jag köpte 3 o betalade för 1, samt ett par på halva priset. Så det blev 2 skor till tommy o 2 till mig för 1000 spänn, från Bianco!

http://candygal.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se