Direktlänk till inlägg 16 december 2007

08:48 på en söndag

Av Nina - 16 december 2007 08:48

och varför är jag vaken? Svar hundar. Jag och Elton är valpvakt i helgen. Gick duktigt ut med båda hundarna kl 8 imorse då jag hörde att dom började vakna. Först fick lillen kissa av sig här utanför, sen när han verkade klar fick jag bära runt honom då elton fick sin promenad. tur att han väger typ inget. men sen när vi kommer in igen vad gör inte lillen då om sätter sig och gör nummer 2 i köket :(  haha man har liksom glömt bort hur jobbigt det kan vara med en valp, man minns bara dom bra sakerna. det gäller att ständigt vara på sin vakt. igår snodde billy en av julgransprydnaderna från granen då jag vände bort ryggen 1 sekund.


haha nu kan det ju låta som att jag klagar på att vara valpvakt men jag tycker det är jättemysigt :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se