Direktlänk till inlägg 13 december 2007

"Fyll upp smältosten eller dö"

Av Nina - 13 december 2007 03:29Annars lite besviken på mig själv. Att jag alltid ska klanta till det, göra nån besviken. På ett sätt bryr jag mig så mycket om vad andra tycker och tänker (hatar då nån är sur på mig) å andra sidan tänker jag inte alls på andra.


Förlåt för idag.

/Dåligt samvete och skit.

 
ANNONS
 
Ingen bild

COW

13 december 2007 13:44

seriöst?

 
Ingen bild

ida

13 december 2007 18:30

vem har du gjort besviken? now the feeling, jag hatar också när jag känner att folk är irriterade på mig. eller nja... inte de i skolan och så, men de jag bryr mig om

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se