Alla inlägg under november 2007

Av Nina - 2 november 2007 11:32

Så fort jag kliver in i en islada (!) är det nostalgi på hög nivå. Så många timmar jag spenderat på NSK i mina yngre dar. Hockey-horor var vi allihopa :) yes, oh yes! fan vi övertalade ju t.o.m tränaren att vi skulle få följa med på cuper som hejarklack (jag, jessica, helena, nathalie).

Vilka tider. Får jag en son ska han bli hockeyspelare. Han får följa zätas fotspår; NSK, timrå, NHL. det blir bra det ;) kan han försörja gamla morsan sen.


Men i vilket fall som helst, igår var det ju inte NSK som spelade utan Timrå-Djurgården. och Timrå vann!!! efter förlängning dock. En ganska tråkig match, inte mycket action i andra och tredje perioden. Men vi satt ju fin fint på våra 500-kronors platser och kunde se när Challe Berglund tog time-out och körde taktik-snack på lilla whiteboard tavlan. Väl spenderade pengar den som betalade kalaset.


När 5811 pers står upp och sjunger nationalsången är det ganska mäktigt..

ANNONS
Av Nina - 1 november 2007 15:10

och det känns så jävla nice. såhär vill jag alltid ha det. jag trivs här, ska bo kvar så länge som möjligt. inte hoppa in i nå nytt bara för att jag är uttråkad. jag kommer inte orka städa nå mer i en ny lägenhet bara för att den har nytt kök. dumma jag. Och om 1 månad kommer det dessutom en ny diskmaskin till lägenheten, en som faktiskt fungerar =D kommer bli mitt livs lyckligaste dag. finns det något jag verkligen hatar så är det att diska. fast inte på jobbet, där kan det vara ganska skönt.


men men. nu ska jag göra mig iordning för hockeyn.

snart kommer jag nog bli brunett igen.

ANNONS
Av Nina - 1 november 2007 00:08

Måste få skryta lite över Walle och IFK Göteborg som tog hem guldet häromdagen. Han förtjänar det verkligen. Vi som nästan har varit släkt, eller höll på att bli, två inlaws. Men nu hoppas vi på comeback i Giffarna och det vore skoj för Bergströms om han och Eva flyttar "hem" till Sundsvall igen..


Idag kom jag fram till en sak. Min vovve är liiiten. Okej han är egentligen stor för sin ras, väger 10kg. Men när han ligger bredvid mig i soffan ser jag ju hur liten han är motför mig. Min lilla baby som troget följer varje steg jag tar och som snällt ligger i hallen och väntar på mig när jag inte är hemma.

Lillen som förgyller mitt liv.


Imorrn är jag ledig. baby med. ska bli skönt. då blir det till att byta till vinterdäck, göra ett av mina obligatoriska släktbesök och se min första timrå-match för säsongen :) ska bli nice. gratis är alltid gott. då ska jag inviga min nya rosa bandet plattång och göra mig fin. man måste ju passa på när tillfälle ges ;)

Nä nu ska jag äta svärmors nybakta bullar och se nya prison break, det är grejer det :) byeeee..Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se