Alla inlägg under november 2007

Av Nina - 8 november 2007 00:57

Ibland önskar jag att jag inte hade massa människor att ta hänsyn till.

massa känslor man måste bry sig om.

alla saker man blir hindrad att göra pga andras åsikter.

men bara ibland.

ANNONS
Av Nina - 7 november 2007 23:56

Mycket sorgligt i mina liv nu. Idag var första gången. Jag minns så väl min förra första gång. En gång är ju ingen gång, eller hur säger man..? men vad jag lärt mig är att en gång är aldrig en gång, det kommer alltid fler.

Idag dök en blast from the past upp i mitt liv (igen). Kändes kul först men lyckan övergick snart i ledsna miner. fucking depressing. Vore det inte för att släkt och familj bor i Njurunda skulle jag nog kapa banden för alltid till den hålan. jag sökte i 19 år och tro mig, lyckan finns INTE där (!) bara sorg och tragedi. varje plats jag besöker påminner mig om henne eller honom.

och snart har det gått 5 månader. det är en lång tid. så lång tid att man börjar glömma, komma på andra tankar, ändra sig. kanske lika bra?


Sen ringde din J idag. Suck han är så J. ringer bara när han vill något eller har något kul att berätta om sig själv. som nu att han fått det där jobbet som du så gärna ville ha. vem ringer å skryter om nå sånt liksom? och vilka har lyckan att kunna välja och vraka mellan jobberbjudanden? usch, okänsliga människor. tur att jag brytit kontakten med min.


Nu laddar jag ner en låt som försvann frå min låtlista för säkert ett år sedan. men jag känner att jag måste ha tillbaka den. den betydde så mycket för dig. har gått igenom X antal countryskivor för att hitta den. är man johnny cashs dotter borde man väl finnas med på typ alla samlingsskivor? tydligen inte..


 Begravningslåten är så vacker.ANNONS
Av Nina - 7 november 2007 13:53

och jag är sjuuk :(  kan knappt prata, andas och huvudet sprängs snart.

annars leker livet..


dagens roligaste:

haha i fucked your boyfriend *FniZz*

Av Nina - 5 november 2007 13:31

"Och precis som vid en parkeringsplats i Luleå för elva år sen verkar vartenda ord vara doppat i blod. Det här kan bli riktigt, riktigt stort"


+ + + + 4 plus + + + +

Columbus, gravitation, LSD någon?, romeo återvänder ensam, generation ex, musik non stop, kärleken väntar


+ + + + + 5 plus + + + + +

Ingenting, 747, mannen i den vita hatten (16år senare)


och jag längtar så jag håller på och dör.. 11 dagar kvar nu..

Av Nina - 5 november 2007 03:42

Mitt liv är räddat :) jag har hittat rostad majs. mina älsklingar som jag sist åt på fuerteventura och sedan letat febrilt över hela sverige, men inget. så när jag var på ica nivrena i lördags såg jag hur dom låg där på naturgodis-avdelningen. vågade bara köpa en påse ifall det inte skulle vara RIKTIG rostad majs. men det var det :) vilket tur då att jag ska till kvissle igen om ca 11 timmar! då blir det att bunkra upp ett lager rostad majs, eller soft corn som exotic snacks döpt dom till.

Av Nina - 4 november 2007 13:54

4 timmar innan jag ska vara på jobbet igen. Det gäller att spendera dom väl.

Dom kommer avgöra mitt humör resten av natten. Eller ja, det kommer ju avgöras av andra saker också men skitsamma. Tror jag ska hugga in på godispåsen som jag införskaffade igår. Det är ju trots allt Halloween. Usch, hatar ordet halloween. Det är allhelgona. och jag har inte ens varit på graven. Får bli imorrn, ska ändå till njurunda och hämta hem elton då.


Nä nu ska jag fortsätta lyssna på saker man ser och fundera på om jocke är lika genialisk privat också. Går han runt och spottar ur sig vitsigheter om livet..? eller så tittar jag på OC och förundras över varför marissa dör. dumma josh. OC hade allt. säsong ett kommer alltid vara min första.


Varför lyckas jag alltid hitta samma sorts killar? Det är nästan bara ett E och ett A som skiljer dem åt. smidigt att skaffa sig en ny ante då det tar slut med den första. tror fan jag ska tatuera in ante nånstans. tar det slut med den jag har nu kan jag ju alltid ragga upp en tredje ;)


Tänk om jag har fel. jag kan ha fel.

Av Nina - 3 november 2007 06:30

Den ena tillfälligheten efter den andra förde oss igår till denna lilla kille.

Åååh man blir så sugen. Kom på mig själv sitta och fundera ut "lösningar" så jag skulle kunna köpa en i bilen på väg hem. Men dom har ju den effekten på en. Men sen kommer kära föräldrar och slår lite vett i huvudet på en.

Kul att uppfödarn tittade lite på Elton. Hon sa ju att han var stor (haha men det var ju ingen surprise direkt) men att han var fin. Hon verkade gilla grova killar, den här lilla valpen var ju också grov och hon trodde han skulle bli poppis när han har åldern inne för avel. Sen började hon prata valpar på Elton. Synd att han inte är någon avelshund. För det hade varit kul.


Nån som vill ge mig lite tid så jag kan ta mig an den här lilla rackaren?

Jag är nog lite bortskämd eftersom jag aldrig haft problem med Elton. Hade inga särskilda problem med att få han rumsren och vänja honom vara ensam etc. och det har alltid funnits folk som varit villig att vara hundvakt. men jag har ju faktiskt blivit bättre på det nu, det är bara om han ska vara ensam en hel dag som han får åka ut till njurunda.

Allt går så mycket bättre när man är två som delar på ansvaret ;)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se