Alla inlägg under november 2007

Av Nina - 13 november 2007 19:50

ca 2 timmar med gåshud. Visst ibland var det låtar som jag kanske inte skulle ha valt att ha med, men i det stora hela minns jag bara det braa. Den sista timmen var bäst. De enda låtarna jag saknade var dunkla rum & varning för ras och kanske någon mer från vatten under broarna. Men man ska inte klaga. Anna Stadling lyfte Om du lämnade mig nu och du hade tid till skyarna. Vilken artist. Nästan så man har lust att skrika Anna då alla andra skriker Lasse. Men bara nästan ;) För Lasse skötte sig också bra, minst sagt. Förutom vissa små tabbar ifråga om vart han befann sig. Men hugger i sten kompenserar upp det mesta. Kanske kvällens bästa. En annorlunda version av du hade tid och du gamla fria nord får dela på andraplatsen. Eller kanske kom änglar, äsch det går inte att välja :) har gjort ett försök att skriva ner vilka låtar han spelade här nedan men minnet är lite suddigt. fyll gärna i och rätta mig om jag har fel P :)Från Daugava:

farväl jupiter, jag har väntat på ett regn, om du lämnade mig nu, en tätort på en slätt, och det blåser genom hallen, kom hem nu, gå på vatten.


Från äldre skivor:

min älskling har ett hjärta av snö, ingen soldat, elden, hugger i sten, du hade tid, du gamla fria nord, kom änglar, elegi, kom ihåg mig, sen du var här, nånting större,


Slutbetyget; mycket väl spenderade 325 kronor.

Nu är det bara att börja ladda för Kent på Annexet på Lördag.


ANNONS
Av Nina - 11 november 2007 20:08

 Det blir inte alltid som man tänkt sig. som tur är :) vid den här tiden imorrn är jag i uppsala och lyssnar på winnerbäck. har "p to the a to the t" att tacka för det. åh vad nice det ska bli att bara komma iväg lite. och jag har för mig att jag gillar uppsala. musiken gillar jag ju iaf :)


Nu är Ida hemma igen från storstaden. Skönt det. Nu är det bara att börja ladda för på fredag åker vi igen. på våran romantiska par-weekend (förutom då vi dumpar killarna och sticker på kent konsert, hehe).


nu har jag dejt med en sexig stranger (ska se van veeteren) 

ANNONS
Av Nina - 10 november 2007 20:47

Då och nu. 1 år senare. Plus 8kg minus 1 katt.

Av Nina - 10 november 2007 20:02

Ingen mer Cohen. Ingen mer flingen. Ingen mer honey and the moon. Ingen mer Orange County.

Har tagit mig i kragen och sett färdigt på sista säsongen av OC. Kom av mig lite då Marissa dog. Hon var jag. Okej låter kanske lite konstigt. Hon var en alkoliserad överklasstjej som har problem med sin mamma och som har lite svårt att hålla sig till en kille. Men ändå. Det har alltid varit henne jag har relaterat mig till. som jag har försvarat och hejat på. haha det är bara en serie, jag vet. Hello no life.


Men i vilket fall som helst så slutade serien väldigt konstigt, som om man klippte av mitt i och snabbspolade framåt. Kunde inte bara Josh Schwartz ha gjort ett värdigt slut? Något för fansen att minnas. Som sex and the city, det är ett bra slut på en serie :)


Åååh så mycket bra musik jag funnit i den serien. Vart ska jag nu vända mig för inspiration? One Tree Hill har också några godingar men kommer aldrig bli någon OC.


The Pioneers, Halleluja, Fall at your feet, Honey and the moon, Something pretty, Eve the apple of my eye, Hide and seek, Smile like you mean it, caught by the river etc etc..

Av Nina - 9 november 2007 22:57

är man uttråkad och älskar julen är det tillåtet att julpynta i början av november. jag menar vadå, affärerna gör det ju. och det är ju snö ute.

jag ska ha två granar iår. så det så.  ååååh vad jag älskar julen.

Av Nina - 9 november 2007 20:46

..att jag är lite avundsjuk på att hon får den här helgen med dig.Let

Av Nina - 8 november 2007 23:17

Det finns en person som jag brukar bli glad bara jag ser. Hon brukar kunna få mig på bra humör. Vet inte om hon vet om det, kanske inte. Men nu har jag inte sett henne på några dagar. känns lite trist. i miss her. är lite rädd att jag har sumpat mina chanser. haha detta kan nog lätt misstolkas ;)


Sen finns det en person som fortsätter göra mig besviken. hatar att stå som ett dumt frågetecken och inte veta nånting.

sen hade J skickat ett mail. första gången hon hör av sig sen studenten tror jag. iofs var det ju lite för egen vinning (vad annars?) men skitsamma, det kändes ändå roligt.


Nu ska jag kurera mig och bli frisk tills på lördag. Då ska jag banne mig jobba. Så länge jag inte gör något ansträngande känner jag mig helt frisk men efter en timme på jobbet idag kände jag mig lika dålig igen. hatar att vara förkyld, det innefattar så mycket. snorig, ont i halsen, svårt att andas, ont i huvudet och kroppen, slö och orklös etc etc.. bläää så trist.


I don't quite know how to say how I feel
Those three words are said too much
They're not enough 
 

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the worldAv Nina - 8 november 2007 22:33

I Electrolux Ergorapido 2 i 1 i färgen magenta. Det är nästan så jag har lust att börja städa när jag ser den här skönheten. Och som den skulle underlätta. Inga dumma sladdar eller en stor tjock burk att släpa runt på. Bra med handdammsugare då man ska dammsuga bilen och soffan på hundhår. Och håll i er, den kostar "bara"... (trumvirvel)... 1390 kronor =(

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se