Alla inlägg under november 2007

Av Nina - 20 november 2007 16:55

en sån där dag då det mesta känns skit. var till birsta en sväng med ida. alltför mycket jag vill ha men inte har råd med. sen monterade jag ihop den vita granen. mycket fint men inte fan fick jag mer julstämning för det. imorrn är det personalfest och tja vad ska man säga om det liksom? sen på torsdag vågar jag inte ens hoppas. sen blir det helvetisk helg på det.

visst är livet underbart?

ANNONS
Av Nina - 19 november 2007 23:12

wooow nu funkar det :) en av mina filmer från konserten i lördags.

kanske kvällens bästa låt. Fler filmer kommer inom kort!

ANNONS
Av Nina - 19 november 2007 20:53

Jag har dragit mig för att skriva om helgen. Jag är mållös, haha. Nä men jag har så mycket att berätta att jag knappt vet vart jag ska börja.

Som de trogna fans vi är köade vi i 2,5 timme utanför globen för att få bra plats. Eller man skulle tom kunna säga att vi slogs för det, iallafall jag ;)

Väl inne var det ytterligare 1,5 timmes väntan, men då fick man sitta på golvet som tur var. Men sen började kaoset, trängseln och fjortis-emosar som hoppade och skrek och knuffades. Ida stackarn blev bakknuffad men jag försökte hålla mig kvar vid frontlinjen och slåss. Hade ju första parkett framför Jocke. Lyckades kombinera njuta av konserten, knäppa kort, filma och ringa till AB så han fick lyssna. Tänkte ladda upp nån film så fort jag har listat ut hur man gör. Har fått en kort beskrivning av Elin.

Annars lite förändringar i låtlistan. Gravitation och stanna hos mig var strukna :( men även nihilisten var struken och det tackar vi för, hehe. istället blev det saker man ser, 400 slag, ansgar och evelyn och vinternoll2.

Ljusshowen var läcker och jocke var extra snygg i svart kajal kvällen till ära. Fick lite placebo-känsla. Bäst från nya plattan var Ingenting, Columbus och generation ex. Bäst från äldre plattor var vinternoll2, music non stop och 747. Överlag en bra konsert, bättre show än i sundsvall 2003, men sämre låtlista och sämre publik. Jag saknar det gamla kent, det mindre kommersiella kent som inte spelades på Rix FM och lockade till sig massa fjårtisar.

På bilden nedan tackar mannen i den vita hatten (16 år senare) för sig.

Av Nina - 15 november 2007 00:42

Jag har 12 284,79 anledningar att vara lycklig. Varför känner jag mig då inte lycklig?

Av Nina - 14 november 2007 21:17

Laddning på hÖg nivå. Jag hade nästan glömt hur vissa låtar får mig att känna. så många texter jag fått som sms. så mycket som stämmer in. klart jag ska ringa till dig och spela låtarna du älskar, låtarna som en gång i tiden betydde något. Jag är rädd att man glömmer, glömmer allt. Som vi glömde att vi älskade varandra. Går Jocke tillbaks till Hagnesta Hill gör jag det också.


Tillbaka till samtiden:

Vy från ett luftslott, Berlin, Columbus, Ingenting, ensammast i sverige, elefanter, generation ex, LSD någon?


Du & jag döden:

Max 500, romeo återvänder ensam, mannen i den vita hatten,

Nihilisten (B-sida till Palace and main)


Vapen och ammunition:

Kärleken väntar


Hagnesta Hill:

Kungen är död, Revolt III, berg & dalvana, Music non stop.


Isola:

747


Verkligen:

Gravitation


Kent:

pojken med hålet i handen


Blir det samma spellista i Stockholm? Dom brukar ju ändra lite. Snälla byt ut nihilisten till en bättre B-sida. Utan dina andetag vore ju oförglömligt. Men jag har ju fått höra den live en gång så jag ska inte klaga. Det finns ju ett tiotal braa B-sidor och Nihilisten är INTE en av dom.
Av Nina - 14 november 2007 21:03

På vägen tvättas spåren bort
en olycka blir minnen blott
Rusningstid strax innan Jul
så glömmer nån ett varningsljus

När Jag blir grå, När Jag faller orkar Du för två?
När idag blir igår kommer Du att älska mig då?

En gammal sång får en helt ny text
en äcklig röst som billig sex
& Jag har inga vänner kvar
Visst är livet underbart


När Jag blir grå, När Jag faller orkar Du för två?
När idag blir igår kommer Du att älska mig då?

Det spelar ingen roll om Du håller mig hårt
Ingen kommer att minnas om 100 år
Jag är rädd att man glömmer, glömmer allt
Som vi glömde att vi älskade varandra


Håll ut, Jag behöver dig
Håll ut, Stå ut med mig

Jag behöver dig

Jag älskar dig


hoppas att spellistan inte ändras från Helsingfors. Två av mina favoriter från en av mina favoritskivor hagnesta hill är ju med. and i can't wait.


Av Nina - 13 november 2007 23:00


Jag är inte längre någon ni bryr er om. jag har blivit någon ni vänder bort huvudet för att slippa se och prata med. Ett tag var jag hans allt, erat allt.

Ni tog emot mig med öppna armar och gav mig så mycket.

Det är sorgligt hur lätt ni kunde glömma mig.


Den vackraste stunden i livet var den när DU kom!


Av Nina - 13 november 2007 21:19

Förbannad på Hsb jävlarna som tagit bort våran tvättstugecylinder när dom "städat" tvättstugebokningen. och egentligen är de puckona som bodde här innan oss fel för att dom inte tog bort sin gamla cylinder utan lät den sitta kvar på den 7e 13-15. så nu är det ingen som kan tvätta den tiden den 7e varje månad. dumma korkade människor, dumma korkade Hsb.

Imorrn blir det att ringa och leka sur-kärring då. Men jag tänker fan inte betala 120 spänn för en ny cylinder. och vi behöver tvätta NU. eller iallafall innan fredag och det är ju bara 2 dagar dit.Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se