Direktlänk till inlägg 30 november 2007

Dagen då hela våran värld skulle rasa samman..

Av Nina - 30 november 2007 16:17

and i have nothing left to say!


 bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla...........


har målat i vardagsrummet idag. mycket fint om jag får säga det själv. mest nöjd är jag med listerna som fick en mycket fräschare look ;)

synd bara att man blir så geggig av att måla. iallafall jag. jag överdriver inte, mina fotsulor var vita när jag var färdig.

jag tror jag ska bli målare. det verkar vara ett roligt jobb.

lägenheten är ute. nu är det bara att ringa! ring era jävlar :(


så typiskt att när vi har hittat drömmen så skiter allt sig.
 
ANNONS
 
Ingen bild

Cow

30 november 2007 22:07

Vad , ska ni sälja ?

 
Katja

Katja

30 november 2007 22:19

du har väl tittat på mina jylpynt-bilder?

http://candygal.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se