Direktlänk till inlägg 28 november 2007

Sniglar VS Människor

Av Nina - 28 november 2007 23:31

Elin: Folk är dum i huvudet. Hatar fan människor :P


Kickeninan: Haha jag med. Tacka vet jag sniglar, det är trevliga varelser :)

 
ANNONS
 
Marika

Marika

29 november 2007 12:09

Barnen borde afktiskt förvarnas när det vankas så äcklig mat!! :) Vad gör du idag då?

http://marikah.blogg.se

 
Marika

Marika

29 november 2007 14:27

åh, vadå för lägenhet? japp, jag kommer att ha varit riktigt duktig innan karln kommer hem från jobbet! Fy fan om man hade det så här varje dag ;)

http://marikah.blogg.se

 
Sara

Sara

29 november 2007 22:03

nu har jag börjat skriva blogg igen :) trevligt va ;)

http://sarakarolina.blogg.se

 
Elin Norberg

Elin Norberg

29 november 2007 23:26

Jag gillar inte sniglar sedan jag sommaren 05 fick bevittna en mördarsnigel. Jag kunde inte äta pizza på flera veckor!

http://www.elinnorberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se