Direktlänk till inlägg 28 november 2007

Why does my heart feel so bad?

Av Nina - 28 november 2007 22:22

Datorhelvetet valde att krascha idag. Och ja, paniken och tårarna kom. Det tog säkert en halvtimme innan jag fick igång den igen och jag vet fortfarande inte vad det var för fel på den och om det kommer hända igen.

Men jag har en känsla av att jag borde börja spara allt jag har på datorn. hela mitt liv finns på den datorn. så nu blir det extern hårddisk. det blir bra av fler anledningar, utöka mina 60gb till 560gb ;)


Tidigare ikväll då elton o jag var på kvällspromenaden började den snöa ute. stooora härliga flingor. kunde ha stannat ute hur länge som helst. hoppas julafton blir lika fin.


Why does my heart feel so bad?
Why does my soul feel so bad?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se