Direktlänk till inlägg 28 november 2007

Idag har fredsförhandlingarna inletts..

Av Nina - 28 november 2007 09:36

..men hur det går, tja återkom om en vecka eller så.


Hemnet är lite av en drog och jag har hittat en 2a med klädkammare omgjort till rum, så typ en 3a på södra järnvägsgatan som jag är kär i.

Älskade södra järnvägsgatan. där har jag bott 11 månader av mitt liv. varför inte lägga på några år på den statistiken?

Men samtidigt är jag kär i den här lägenheten, dyra fina lägenhet. så mycket jag skulle vilja göra med den, den har så stor potential. nu när det kommer diskmaskin och tvättmaskin inom 2 veckor också (jag vet, det blev uppskjutet suck). what to do, what to do?


Har nog dumpat solgatan, om det inte blir prissänkning vilket inte är helt otroligt med tanke på att dom inte fått något bud ännu. Men det tar emot att flytta till något mindre, hur fint kök och mysig lägenhet det än är. Speciellt när det inte ens finns egen parkering.

Så imorrn blir det harmoni 3an. får se hur det går/känns. I en 3a kan man ju som sagt bo läänge. ska inte skriva hela utlåtelsen här som min stackars syster fick ta del av igår.


Fast samtidigt spelar inget någon roll längre. Kan lika gärna bo kvar här. och hoppas. som vi gjort de senaste 5 månaderna.


Men igår fick jag en bukett röda rosor... 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se