Direktlänk till inlägg 24 november 2007

FÖRSÖK 3: En äcklig röst som billig sex

Av Nina - 24 november 2007 20:25

SKITSIDA. Är nu inne på mitt 3e inlägg idag. Och än så länge har inget av dom lyckats fastna på bloggen. Börjar bli lite smått förbannad. Inte ens på blogghelvetet kan något gå min väg. Suuuck.


Blev föresten utskälld idag också, med råge. Alltid lika kul att få skit för något någon annan gjort, fast å andra sidan hade inte den personen gjort något fel heller. Dumma personer som bara vill klaga och klanka ner på andra. Mår ni bättre då eller? Får det er att känna er bättre? Tror jag också ska prova det faktiskt.


Annars lite små ångest inför framtiden. Med 3900 skulle allt kännas mycket lättare, mindre press. Sen har vi det där med jobb.. och jw.. what to do?

Dom som bryr sig börjar glida allt längre bort.. har väl mig själv att skylla, eller nä det har jag fan inte. that don't kill me can only make me stronger. så det så. Livet går inte under för att en person lämnar. Nog för att det känns som så ibland.


Jag tror jag är lite manodepressiv på skoj. Livet känns så mycket lättare om allt är skit. Egentligen borde jag gilla Py men jag hatar henne för hon är som jag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se