Direktlänk till inlägg 22 november 2007

Pessimist AB

Av Nina - 22 november 2007 16:08

Idag hittade vi ett gammalt anteckningsblock som jag hade med mig till turkiet augusti-06. Jag hade gjort en lista; Turkiet VS Grekland. Grekland vann på mat och safety,oavgjort på bad och Turkiet vann uteliv och shopping. Nedanför min spalt har Anders skrivit 3 dåliga saker med Turkiet.

Jag skämtar inte nu, jag och andreas skrattade så vi grät när vi läste den.


Här kommer den. Det DÅLIGA med Turkiet (enligt AB):


- Försäljare i alla kategorier

- Alldeles för varmt. 10 grader kallare tack!

-Risken att bli sprängd i bitar


Såhär i efterhand kan man skratta åt eländet. Men när vi var där så förstörde punkt 1 och 3 nästan våran semester :(

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se