Direktlänk till inlägg 13 november 2007

Från farväl jupiter till kom änglar

Av Nina - 13 november 2007 19:50

ca 2 timmar med gåshud. Visst ibland var det låtar som jag kanske inte skulle ha valt att ha med, men i det stora hela minns jag bara det braa. Den sista timmen var bäst. De enda låtarna jag saknade var dunkla rum & varning för ras och kanske någon mer från vatten under broarna. Men man ska inte klaga. Anna Stadling lyfte Om du lämnade mig nu och du hade tid till skyarna. Vilken artist. Nästan så man har lust att skrika Anna då alla andra skriker Lasse. Men bara nästan ;) För Lasse skötte sig också bra, minst sagt. Förutom vissa små tabbar ifråga om vart han befann sig. Men hugger i sten kompenserar upp det mesta. Kanske kvällens bästa. En annorlunda version av du hade tid och du gamla fria nord får dela på andraplatsen. Eller kanske kom änglar, äsch det går inte att välja :) har gjort ett försök att skriva ner vilka låtar han spelade här nedan men minnet är lite suddigt. fyll gärna i och rätta mig om jag har fel P :)Från Daugava:

farväl jupiter, jag har väntat på ett regn, om du lämnade mig nu, en tätort på en slätt, och det blåser genom hallen, kom hem nu, gå på vatten.


Från äldre skivor:

min älskling har ett hjärta av snö, ingen soldat, elden, hugger i sten, du hade tid, du gamla fria nord, kom änglar, elegi, kom ihåg mig, sen du var här, nånting större,


Slutbetyget; mycket väl spenderade 325 kronor.

Nu är det bara att börja ladda för Kent på Annexet på Lördag.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se