Direktlänk till inlägg 11 november 2007

Lars Winnerbäck - Live för MEJ

Av Nina - 11 november 2007 20:08

 Det blir inte alltid som man tänkt sig. som tur är :) vid den här tiden imorrn är jag i uppsala och lyssnar på winnerbäck. har "p to the a to the t" att tacka för det. åh vad nice det ska bli att bara komma iväg lite. och jag har för mig att jag gillar uppsala. musiken gillar jag ju iaf :)


Nu är Ida hemma igen från storstaden. Skönt det. Nu är det bara att börja ladda för på fredag åker vi igen. på våran romantiska par-weekend (förutom då vi dumpar killarna och sticker på kent konsert, hehe).


nu har jag dejt med en sexig stranger (ska se van veeteren) 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se