Direktlänk till inlägg 10 november 2007

THE END

Av Nina - 10 november 2007 20:02

Ingen mer Cohen. Ingen mer flingen. Ingen mer honey and the moon. Ingen mer Orange County.

Har tagit mig i kragen och sett färdigt på sista säsongen av OC. Kom av mig lite då Marissa dog. Hon var jag. Okej låter kanske lite konstigt. Hon var en alkoliserad överklasstjej som har problem med sin mamma och som har lite svårt att hålla sig till en kille. Men ändå. Det har alltid varit henne jag har relaterat mig till. som jag har försvarat och hejat på. haha det är bara en serie, jag vet. Hello no life.


Men i vilket fall som helst så slutade serien väldigt konstigt, som om man klippte av mitt i och snabbspolade framåt. Kunde inte bara Josh Schwartz ha gjort ett värdigt slut? Något för fansen att minnas. Som sex and the city, det är ett bra slut på en serie :)


Åååh så mycket bra musik jag funnit i den serien. Vart ska jag nu vända mig för inspiration? One Tree Hill har också några godingar men kommer aldrig bli någon OC.


The Pioneers, Halleluja, Fall at your feet, Honey and the moon, Something pretty, Eve the apple of my eye, Hide and seek, Smile like you mean it, caught by the river etc etc..

 
ANNONS
 
Ingen bild

tonyhill

10 november 2007 21:49

min fling... det är så man kan gråta... ibland trodde jag att han fanns, den gullige är ett exempel... såklart kan det inte finnas nån som ryan... goodbye ryan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se