Direktlänk till inlägg 9 november 2007

Salat eller rödbetssallad det är frågan..

Av Nina - 9 november 2007 22:57

är man uttråkad och älskar julen är det tillåtet att julpynta i början av november. jag menar vadå, affärerna gör det ju. och det är ju snö ute.

jag ska ha två granar iår. så det så.  ååååh vad jag älskar julen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

ida

10 november 2007 21:48

åå vad fint gumman

 
Ingen bild

emilie

12 november 2007 15:45

Men nina det blev ju riktigt bra när du julpyntade :D inte sådär för mkt heller.. utan lagom ;P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se