Direktlänk till inlägg 2 november 2007

Vi tog på oss supporterhalsdukarna och åkte på hockey

Av Nina - 2 november 2007 11:32

Så fort jag kliver in i en islada (!) är det nostalgi på hög nivå. Så många timmar jag spenderat på NSK i mina yngre dar. Hockey-horor var vi allihopa :) yes, oh yes! fan vi övertalade ju t.o.m tränaren att vi skulle få följa med på cuper som hejarklack (jag, jessica, helena, nathalie).

Vilka tider. Får jag en son ska han bli hockeyspelare. Han får följa zätas fotspår; NSK, timrå, NHL. det blir bra det ;) kan han försörja gamla morsan sen.


Men i vilket fall som helst, igår var det ju inte NSK som spelade utan Timrå-Djurgården. och Timrå vann!!! efter förlängning dock. En ganska tråkig match, inte mycket action i andra och tredje perioden. Men vi satt ju fin fint på våra 500-kronors platser och kunde se när Challe Berglund tog time-out och körde taktik-snack på lilla whiteboard tavlan. Väl spenderade pengar den som betalade kalaset.


När 5811 pers står upp och sjunger nationalsången är det ganska mäktigt..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se