Direktlänk till inlägg 1 november 2007

Nystädad lägenhet!

Av Nina - 1 november 2007 15:10

och det känns så jävla nice. såhär vill jag alltid ha det. jag trivs här, ska bo kvar så länge som möjligt. inte hoppa in i nå nytt bara för att jag är uttråkad. jag kommer inte orka städa nå mer i en ny lägenhet bara för att den har nytt kök. dumma jag. Och om 1 månad kommer det dessutom en ny diskmaskin till lägenheten, en som faktiskt fungerar =D kommer bli mitt livs lyckligaste dag. finns det något jag verkligen hatar så är det att diska. fast inte på jobbet, där kan det vara ganska skönt.


men men. nu ska jag göra mig iordning för hockeyn.

snart kommer jag nog bli brunett igen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

emilie

1 november 2007 23:05

gud vilken fin "bild du har på sidan" blev bah tvungen att säga det. var ett jäla tag sen man verkligen fick prata me dej nu.. tror ja tammetusan tar och ringer dej nått! se upp ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se