Alla inlägg under oktober 2007

Av Nina - 6 oktober 2007 15:49

Att jag aldrig ska kunna säga nej. När ska jag lära mig att man inte kan få allt man vill!? Nä nu är det dags för lite vuxna beslut. Fan folk kommer bli sura/besvikna. Men hellre det än att inte kunna betala räkningarna känns det som. Det är faktiskt inte bara mig jag drar med i fallet.

Jag hoppas verkligen att allt löser sig för jag vill verkligen! =(


Förlåt. Jag vet att jag gör dig besviken gång på gång.

Men det här är verkligen ett problem för mig.

Hatar att göra folk besvikna. Kan inte säga nej.

Jag är nog inte vuxen ändå.


ANNONS
Av Nina - 6 oktober 2007 14:30

Så här låter Kents nya skiva "Tillbaka till samtiden" - låt för låt'


”Elefanter” En akustisk bit som (om det inte bara är den danska basen) efter en stund förvandla till ett Rammstein-monster.
”Berlin” Klassisk Kent, bortsett från att laptopsen käkar upp gitarrerna med hull och hår i refrängen.
”Ingenting” Okejrå, man skönjer viss hitpotential i sammanhanget.
”Vid din sida” En sommarvisa som går vilse i ett höstligt Berlin.
”Columbus” Bästa Columbuslåten sedan Pontus & Amerikanarna. (Jo, det var en komplimang.)
”Sömnen” Lågmält svävande Doves- sak som försvinner i glatt gratisdrickande danskskval.
”Vy från ett luftslott” Om de andra låtarna bär elektronisk fotboja springer den här barfota tillbaka till 90-talet.
”Våga vara rädd” Ledsen, men C-64-syntarna och det faktum att titeln låter som en badge från Kamratposten tar allt fokus.
”LSD, någon” Marsch-takt möter George Harrisons mustasch. Modern musik uppstår.
”Generation Ex” Den här låten måste finnas med med på en av gruppens tidigare skivor. Avslöja bluffen, någon!
”Ensammast i Sverige” Melodin smälter till svenskt-Bergskt vemod i munnen. Mmm.


Åååh vad jag längtar... ensammast i sverige låter underbar...

17 oktober kommer nya skivan. Bara 10 dagar kvar.

ANNONS
Av Nina - 4 oktober 2007 17:39


 Från dagens Ally avsnitt som är så braa:


Well I hope that I don't fall in love with you.
Falling in love just makes me blue.
Well the music plays and you display your heart for me to see,
I had a beer and now I hear you calling out for me.
And I hope that I don't fall in love with you.


Jobbig natt med bara 4 timmars sömn. Upp och jobba kl 10, men det gick ok! Hem, handla, ut med hunden, laga mat, lägga mig framför teven..

Ska jobba imorrn natt också, tog på mig extra. Bra Nina, bra ;)

Så nu blir det ännu en helg med jobb fredag-söndag, men det känns helt okej faktiskt. Det blir bra med ob och bra med stålar :)

Elin räddade min dag idag så jag fick skratta lite ;) Haha sorry Elin men det är ganska roligt när man tänker efter.. ser fram emot att höra din utvärdering på fyllan :P


Av Nina - 3 oktober 2007 22:16

Jag mår redan skit så du behöver inte ligga i. Du kan inte få mig att må mycket sämre än såhär.. snälla dra inte ner mig i skiten..


mina ögon för blöta
för att göra epilogen rättvis
jag orkar inga flera ord
inga krafter för en vacker utgång
jag lämnar inget dukat bord


Ge mig en biljett, något att längta till. Långt härifrån. Till ett ställe där jag kan bli lycklig. Tittar på gamla kort och tårar blandas med skratt,,

Elin! Titta in 3e från vänster på mittersta raden och näst sista på första raden ;)

I mitten på översta raden; la familia; marika, jag, nathalie, jessica.

På raden nedanför; Paula och Johanna.

Hedbergska. Fortfarande med jessica men med ny love, Ida :)


Av Nina - 2 oktober 2007 22:59

Enjoy! och ta det jag skrivit med en nypa salt ;)

Okej jag va lite fjårtis och lite oseriös ibland.. 


2002-12-10

Åååh..min lilla gullfjun hade visst ringt mig o pratat in ett meddelande på mobilsvar *puttenutten* Jag tycker om honom såå mycke, vet ni det?? Oj då, så dumt av mig, såklart att ni vet det!! Men jag tycker ju om lilla Ida med..hon är min lilla ängel! ;D *puss på dä gumsan* !!!!!


2003-01-24

Äääääntligen fredag...puh...skapligt less man är på samhälle skit nurå!?? Öh, jao!! Men ikväll får man ju iallafall träffa Byggare-Bob *ler* och de är ju bra...(eller?)..!! =D Igår va lilla Ida Pida hos mig =)För övrigt är jag SÅÅÅ less på alla "små" fnittrande fjollor som går runt här på skolan (några finns de ju även i klassen)..skärp er för faan!! Man blir ju så jävla less på er! O till alla er andra; puss puss!! JAG AVGUDAR JOCKE!!!!!!


2003-01-29

jaha, så har man fått reda på att ens förhållande är slut då.....*gråter*......de va ju kul jag o min pojkvän fick veta det också! hmpf! En av mina sk vänner informerade mig nyss om detta. Gissa om jag blev förvånad när jag fick höraatt det är slut mellan oss!?? Vi som har varit tillsammans i snart 1 år o 8 månader o allt..åsså säger han inte ens till mig att det är slut...ojojoj...*skrattar* jag är bara så oooootroligt j**la less på allt skvaller som åker runt i "lilla Njurunda". Faan, har ingen där nå liv eller? Allas stora sysselsättning verkar vara o hitta på en massa fjantiga rykten om alla andra! Vilka som är tillsammans o inte, o vem som har knullat vem o inte.....fy faan va kul o veta liksom....verkligen!

För övrigt så måste jag säga att den svenska tjejen från Sundsvall i Temptation Island är en skam för alla tjejer i denna stad. Va fan har hon i skallen egentligen? Pappersmassa?? Hon kommer juh o hoppa i säng med första bästa på den där j**la tragiska ön med alla losers! o vilka fina porr-bilder det finns på henne ute på nätet sen...när hon blir sprutad i ansiktet o påsatt i röven-verkligen vackert! (ursäkta språket, men detta är allvarligt).

Annars är livet underbart o min nya dildo funkar perfekt-vilken orgasmapparat!

See ya later, alligator!!


2003-01-31

Hej hej!!
Jag måste va världens smartaste människa! Haha, självförtroende eller vad!?? *skrattar*
Och jag älskar min pojkvän sååå jävla mycke alltså! Av nån konstig anledning älskar jag honom hundra gånger mer idag än jag gjorde igår! Kanske är det för att jag fick veta att anledningen till att vi skulle ha gjort slut skulle vara att jag dumpat honom för att han börjat knarka! Pytsan! Är det det fjantigaste du har hört eller det fjantigaste du har hört!?? Hmpf! Men nu vet jag iallafall att jag kan lita på min lilla sötnos o att han är världens bästa pojkvän! han har inte gjort nånting mot mig, precis som alla andra gånger nåt konstigt rykte har florerat i hålan Njurunda. Att jag ALDRIG lär mig alltså! Tur för mig att han inte blir less på att jag tvekar på honom hela tiden. Tur för mig att han står ut med mitt tjat! Tur för mig att jag är tillsammans med världens goaste! Det ni! *flinar*

(Jaja Ida lilla, du har en bra kille du med... Du får inte va sur på Martin, han menar bara väl..)
O du Ida! Ikväll är det strippor som ska "dansa" på Melody! =) Ska du inte gå dit o skjuta ner dom allihopa!?? *skrattar*2003-02-13

det är det enda jag ber dig om älskling..det är väl inte så mycket begärt eller!??...jag vill ju, jag vill verkligen, jag vet att du vill med...

...skaffa barn...

(jag kan riktigt se din min Ida)


2003-02-18
Jag har tänkt på.......(!)......sex...
å jag säger då det ja.
oj oj oj, vikken grej egentligen!
stackars dom som inte har sex!


2003-02-20

...igår va jag med min underbara pojkvän..*gullig*...o jag älskar honom sååå mycket..*glad*...snart kommer jag älskling!

o så knullade dom på big brother, vilket jag sååklart missade eftersom jag va med honom! *sur*


2003-02-28

Ååååååh....jag som verkligen, verkligen, verkligen ville åka å kolla på Kent på stadion den 6 juni! Jävla bajs också! *tårar*
jag hade gjort vad som helst för att få se dem en sista gång..men nu är det försent...
Jag hoppas att alla som ska dit skiter på sig eller går in i en tegelvägg så dom missar konserten! Får inte jag se dom ska ingen annan få det heller (tycker jag).
Fan, fan, fan, fan, fan! typiskt!


2003-03-20

NU ÄR DET KRIG DÅ!!! Som om det var nån som hade väntat sig nå annat!
jaa, när kriget ändå är igång på bästa sändningstid tycker jag att Bush kan ta o hitta Saddam Hussein på sin spionradar o sätta en fet atombomb i arslet på honom!
(oops...får man vara så stygg...svar; JA!!)
Vad gör man när man börjar bli less på allt?? När man tycker att man kanske skulle klara sig ändå? När man inte kommer ihåg varför man stannar kvar? När man inte vill ringa på kvällen som man bestämt utan hellre sover??


2003-03-24

Faan, va gott det är med sallad som det är gurka, tomater, rödlök o sånna där goda ost tärningar i (hmm...vad fan heter det egentligen!?)....mmm....mumma.....
...f**n va hungrig jag blir...även fast jag o ida nyss har ätit tacos! jag är utsvulten! det känns som om jag inte har ätit på hela helgen!

För övrigt är jag less på alla dildos, horor, strippor, utvikningsbrudar, porr etc...


2003-04-15

Skitsida!!!!!!!!

blä blä blä blä blä....

hej då

Av Nina - 2 oktober 2007 22:28

 Nostalgi så det skriker om det. Ida hittade gamla meddelanden som vi skrivit till varandra på websidorna när vi gick i 1an på Hedbergska. Det var tider det. Du och jag love.


edblom [2003-02-26 14:04]

 hej jag ska skaffa porr


edblom [2003-02-18 13:07]

men hon betyder inget...
det är du som är mitt liv vettu... jag skulle aldrig svika dig, det var en engångsföreteelse... hon betydde inget.. bara ett engångsligg.. och vi hade ju bråkat... snälla förlåt mig, jag ska aldrig vara otrogen igen


edblom [2003-02-17 11:54]

kan du inte säga till honom att han är ett päron, när du hade sagt att ni kanske borde göra slut hade han ju ringt EXAKT nio...

han tycker ju om dig


edblom [2003-02-13 12:12]

jag tror inte han är så tänd alls på idén... skaffandet kanske, så länge jag äter pillren.. men inte barnandet


edblom [2003-02-10 12:00]

klart att jag gör!
kära vän jag är ingenting utan dig...

"jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor "

äntligen är det vi två igen, och inga andra på sidan om va?


edblom [2002-11-15 12:46]

jajastemän...
får hålla kollen på dig på att du inte är elak med stackars anders..


edblom [2002-11-08 13:03]

hejhej
nu har du träffat min älskling

Av Nina - 2 oktober 2007 00:37vi pratade i timmar
Dina tårar i mina lakan
Du sa att du tyckte du var ful
Jag fatta ingenting
För det där är skitsnack och det vet du
Du är det vackraste jag har sett ju
Jag har förlorat mig själv i dig
Förlorar jag dig, så förlorar jag mig


Min baby är hemma igen och jag kunde inte vara lyckligare. Så vi har legat och myst i soffan hela kvällen. Finns inget bättre än när han kommer och gosar upp sig mot en på kvällen. I väntan på att kärlek ska komma hem.


Jag skulle aldrig mer dricka alkohol var det ju.. haha.. den 12e blir det utgång och den 19e avskedsfest. Fast då med mindre tequila och mer baileys ;) yeeey! sen i november blir det winnerbäck med P och Kent med AIMA. Saker som gör vardagen lite lättare.


Fan jag måste börja tänka mindre.

Av Nina - 1 oktober 2007 04:22


För första gången på läänge läänge. Såklart du ska komma och förstöra det för mig då. Vad ord kan göra. Varför inte bara stötta mig. Varför ska allt vara en dokusåpa?


Så går det ännu en dag.. dom tar ännu ett liv.. men allt fortsätter som vanligt. Man stannar upp och får sig en funderare men sen fortsätter livet som om ingenting har hänt. Det är sorgligt.

Det tog verkligen emot att ringa och berätta för dig igår. Men jag trodde att du kanske visste. Din röst när du fattade kommer jag aldrig att glömma. Kände hur tårarna kom på mig med. Jag ska gråta med dig som du grät med mig. Första och enda gången jag sett dig gråta 11/9-03. Och man blir så förbannad på gamarna som gottar sig i olyckan och skvallret.


Imorrn ska jag åka och hälsa på dig. Känner att jag måste det.

Allt som händer nu får mig bara att tänka på dig ännu mer.

Fan Li.annars känner jag mig rätt lycklig..

stängningen gick kung trots trasig diskmaskin och oljebyte. fick ju lämna hundar och filter. stämplade ut strax efter kl 3 och slutade på 121 nånting timmar i september. hoppas verkligen att det räcker.


Jag ska ingenstans, lämnar dig aldrig.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se