Alla inlägg under oktober 2007

Av Nina - 14 oktober 2007 20:37

Jag har f*n inte en enda kusin, det är sjuuukt. istället har jag ett 50tal tremänningar som jag knappt har någon kontakt med. det vore så mycket roligare med en kusin. När andra barn drömde om ett till syskon när dom var små drömde jag om en kusin. ja så kan det gå. Ida har ju en gullig kusin i Sofia och en gullig kusin i Hanna. jag kanske kan få låna nån av dom ;)


äntligen tror jag att jag fattar facebook.. hehe, det tog lite tid..

ANNONS
Av Nina - 13 oktober 2007 16:18

Tack älskling för att du är mitt stöd och hjälper/tröstar mig i detta. Det är några jobbiga månader. Vet inte hur länge jag orkar hålla masken uppe.

Kom hem till mig snart. Behöver dig.


ANNONS
Av Nina - 13 oktober 2007 14:48

...men det visade sig bara vara en myt! precis som dödar man en kackerlacka kommer det fler. Hittade dock detta intressanta stycke som jag skrattade gott åt:


Tequilan har ett oförtjänt dåligt rykte. Många har träffat på drycken serverad ur en flaska där korken är en röd mexikansk plasthatt under ett tequilarace i gymnasiet eller i Benidorm. Tequilan sägs ge hallucinationer, vara gjord av kaktus, ha mask i flaskan och ge bakrus från helvetet. Allt är fel. För i tequila vilar ingen mask (den bor hos spritsläktingen mezcal) utan snarare anor, hårt arbete och lika mycket stolthet som i vilken cognac som helst. Faktum är att precis som med cognac är tequila just en ursprungsbeteckning.

Av Nina - 13 oktober 2007 14:29

Haha var på partaj med Ida och folk från hennes klass igår. Var väl okej människor antar jag, men man var väl lite av en outsider då man inte kände nån förutom Ida. Och dom var väl ett ganska sammansvettsat säng. Jag, Ida och Las Vegas skulle iaf köra tequilarace men jag höll på att spy på min första, SERIÖST! Så nu är det verkligen aldrig mer tequila för min del.

En rolig sak som hände när vi förberedde våra tequila var att någon sa att det skulle vara en mask i tequilan egentligen. Haha näe sa vi och skrattade gott. Men sen när jag kom hem runt 2.30 tiden och satt på teven var det CSI New York, och gissa vad dom säger där om inte att det är en mask i tequila. Haha snacka om ödet, eller nåt.


Blev iallafall en städat kväll för mig. Men det känns bra faktiskt, riktigt bra. Speciellt eftersom jag ska jobba ikväll. Vaknade bara med lite huvudvärk.

Vi gick på stadshuset eftersom vi aldrig hade varit där. Skulle säkert ha vart skitkul om vi varit 18år och ville träffa halva Njurunda. Träffade Pascal och Tommy, det var kul iaf =D Sen var ju även M där. som spökat med mitt huvud sååå länge nu. hade det varit för ett år sedan hade jag varit överlycklig, men nu kände jag ingenting. fucking fabulous!


käkade nattmåltid på max och blev "bjuden" på chili cheese och diverse godsaker av en nyfunnen vän. haha. kul avslutning på kvällen.

sen var det bara att pallra sig hem till en tom lägenhet. är det såhär det känns att vara singel och komma hem utan ragg? en misslyckad kväll?

Av Nina - 13 oktober 2007 14:13

Kickeninan: Var det läskigt där?


Sara: Nja det såg ganska idylliskt ut, typ som ett bostadsområde tycker jag. det såg liksom inte hemskt ut, för det man sett är ju liksom så grått och trist och sådär men det var det liksom inte nu.


Kickeninan: HAHAHA koncentrationslägret såg idylliskt ut


Sara: det var blommor och gröna träd och så där.


Sara: Japp tragiskt men sant..

Av Nina - 12 oktober 2007 02:23

Stort problem: Vad ska jag ha på mig imorrn?

Men jag är alldeles för lat för att öppna garderoben och titta efter. Har väl ca tvåhundråtta oanvända toppar därinne. Men vad ska man ha till..?


Är inte det minsta trött. har sett på mina 3 brothers & sisters avsnitt nu, har inget att göra uppe. saknar min love, hatar att sova ensam. vad har det blivit av mig...? förut älskade jag att ha lägenheten för mig själv. men en dubbelsäng är alldeles för stor för att sova ensam i.


Av Nina - 11 oktober 2007 22:07

Ännu inte äldre tar jag flyget härifrån och tänker att jag blivit lite starkare.
tänker att jag bara måste se mig om och leva lite mer. du vet hur jag är..
Jobbat hela dagen idag. rätt drygt men okej. höll på att kollapsa på slutet efter en heel dag i kassan. imorrn blir det 4 timmars på eftermiddan och sedan party med Ida (ska uttalas ajda). Mycket viktigt ;)

Ska bli skoj. första gången på mycket mycket länge. gravid i 9 månader + mamma i 6 månader. do the math. haha det blir inga stora mängder tequila för henne ;) inte för mig heller för den delen, ska jobba natt på lördag.
Idag kom det lite snö på backen. Ingen höjdare. Höst kan vara mysigt. det är skönt att dra fram tjocktröjorna när man är less på sommarn, men vinter och snö finner jag ingen mening i. ja det skulle va att det är fint då, eller julen ;) haha på tal om jul så måste jag på ikea nästa vecka och handla julgrejer, dom har ju kommit nu.. man måste vara ute i tid sägs det. i år ska jag för första gången sen jag flyttade hemifrån få ha en egen julgran =) det är lycka det. haha på dom här 82 kvadraten får det plats mer än 1 gran, det kan man inte säga om mina 22 kvadrat i stan. fast ibland saknar jag den lite, att bara kunna gå ner på stan när som helst. fast 1½ år som stadsbo fick räcka. nu kallar familjelivet ;)


Idag har mina killar lämnat mig (igen), så ikväll blir det tröstkväll framför datorn med dom 3 sista avsnitten av brothers & sisters och coca cola ;) sen kommer nya greys avsnittet ikväll också :) det är lycka på en torsdags kväll.


för övrigt är nog torsdag min värsta dag..


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se