Alla inlägg under oktober 2007

Av Nina - 17 oktober 2007 21:30

det finns en rad i en winnerbäck låt som skulle passa så jävla bra just nu.


hur kommer man över nåt sånt här..? vad ger en styrkan att kliva upp varje morgon och orka andas hela dagen?


hur mycket olycka kan en person bära på..?


ANNONS
Av Nina - 17 oktober 2007 17:30

Hörde lite av dom andra idag. Nostalgi på  HÖG nivå.

Åh jag kommer ihåg när vapen och ammunition kom, som jag hade väntat och längtat, och som jag älskade den skivan. det är mitt sista år på nivrena, mitt sista år med N. kommer ihåg hur jag hade längtat efter socker "den nya 747". sen när den kom satt jag och P på en sten utanför skolan på rasten och lyssnade... och lyssnade...och blev förälskade...


och skulle jag kunna smeka med orden som Jocke skulle jag ha skrivit hur jag fick dig att älska mig till dig. Jag lever ett annat liv nu, ett tryggt liv.

Du blev min räddning, så obegripligt stort, att du vill vara min..


så mycket skit som jag har förträngt.

så mycket skit som du utsatt mig för.

spelar det längre någon roll, jag orkar inte slåss..?jag som tvekat, jag som aldrig vågat tro, att jag har nånting så obegripligt stort.. att du vill vara min..ANNONS
Av Nina - 17 oktober 2007 17:23

Det var en gång för så länge sen, du och jag slogs mot dumheten.
Vi följdes åt till våra drömmars stad, vind i håret och vår sikt låg klar..


Det var en gång i ett annat liv.

Av Nina - 16 oktober 2007 23:34

thank you.


hyrde nån ny amerikansk gangmovie alá justin timberlake idag. based on a true story. lite sad faktiskt. som alltid när det är verklighet.

sen fick jag se bilder inifrån auschwitz o birkenau, inte heller så jävla roligt. jag skulle nog behöva åka dit nån gång för att få lite verklighetsuppfattning. jag har ett bra liv.

har tagit upp tittandet av prison break igen, tappade ju det när jag flyttade ifrån a. ooooh det är så bra. snygga bröder :P

igår gjorde jag misstaget att surfa runt på hemnet och hittade en lägenhet som jag såklart skulle förälska mig i.. ett halvår efter jag förälskade mig i den här. dumma mig. men det var mest köket jag föll för. exakt sånt ikea kök som vi skulle vilja ha =) ge oss nån? ;)


vissa saker är så sjuka att man knappt tror det är sant.


Av Nina - 15 oktober 2007 21:06

Du tänker på alla andra utom mig. Du måste tro att du är så mycket bättre än mig, bara räknar bort mig. Men fine, skyll dig själv, då har du inte mig sen heller. Det kanske bara är dessa jävla hormoner som spökar, att den veckan är på gång, men jag retar mig på ALLT. so watch out, here I come!


Säg nånting, säg nånting nu.
Du vet att jag får panik av dina tårar.
Gör nånting,
gör nånting nu.
Förstör nånting.
Slå mig, förstör nåt,
jag överlever.

Av Nina - 15 oktober 2007 16:47

Måste få skryta lite här. Min syster är duktig hon. Går sista året på gymnasiet, har två extrajobb, om ett halvår ska hon ge ut en bok och från o med idag är hon även radiopratare. Sundsvall FM 89,7 kan ni hitta henne på. Det är hon som presenterar alla låtar ;)


Way to go sis!

Av Nina - 14 oktober 2007 21:29

Älskar mina nya stövlar, älskar min nya mössa, älskar min höstjacka som nästan är för liten. Älskar alla fina färger på träden. Älskar att det är okej att gå runt och vara halv-deppig, för det är höst! Jippieee.

Av Nina - 14 oktober 2007 20:55om det här är allt vi hinner med så håll mig hårt min älskling

nu vaknar staden långsamt och jag är full igen

snön hyr ut sin oskuld för skiten bara känns

det känns som när jag kom hit, way back in 93

en ynklig rad av fotspår, en oändlig kontinentColombus, generation ex, ensammast i sverige...

tack för nytt sound men samma gamla jocke-texter
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se