Alla inlägg under oktober 2007

Av Nina - 22 oktober 2007 19:02

Ibland är det svårt och ibland är det lätt. Dagen har gått i vågor.

Har nyss kommit hem från Härnösand. Somnade i bilen hem, är sååå trött. Blev ju bara 3 timmars sömn inatt. Sitter här och kan knappt hålla ögonen öppna. Så någon goodbye-linda fest blir det nog inte för min del. Lite synd. Kanske lika bra att jag somnar tidigt ikväll, börjar ju trots allt 7.30 imorrn bitti. Men det känns lite bittert. Och något som känns ännu mer bittert är att jag troligen kommer missa winnerbäck i uppsala :(  fast jag har biljett.. 


Nu har ni fått det ordnat, nu hoppas jag att turen kommer till oss..

ANNONS
Av Nina - 21 oktober 2007 14:00

2 nätter avklarade, 1 to go. ingen sömn. Får klara mig på mina 6 timmar. Och inatt blir det 4 timmar, högst. Måste kliva upp halv 8 och åka till Härnösand. Men det ska ju bli nice =D Lite shopping, (har dom affärer där hehe..!?) god mat och lite mys. men jag lär ju vara död på vägen hem. och då är det ju en avskedsfest som känns jävligt lockande :) får se hur jag känner mig imorrn helt enkelt, kanske inte ens hinner hem i tid.


och än en gång måste jag få säga.. ursäkta känner jag dig eller!?

ANNONS
Av Nina - 20 oktober 2007 06:02

Vilket ämne gillade du mest i skolan?  Latin

Nämn ett jobb som du aldrig skulle kunna tänka dig att ha:  CIA agent, haha, eller hundbahsplockare..

Är du troende?  Nä det skulle jag inte säga
Vilken färg har din tandborste?  Grön

Har du åkt ambulans nån gång?  Nej
Tycker du om DrPepper?  Nej det är faktiskt den enda läsk jag INTE gillar

Har du fått massage nån gång?  hmm ja, men aldrig av en riktig massör.

När klippte du dig senast?    oj längesen känns det som..
Sötlakrits eller saltlakrits?   saltlakrits

Ser du dig själv som lång eller kort?  har allrid varit längst men numer känner jag mig kort

Vad har din mobiltelefon för märke?   Motorola

McDonald´s eller Max?  hmm.. vilken kuggfråga.. på fritiden blir det nog donken 
Har du ett överkast på din säng?  jag har ett men använder det inte, usch så jobbigt, hehe

Har du brutit nåt ben nån gång?  nepp varken brutit, vrickat eller stukat

Använder du ett bokmärke eller gör du "hundöron" i böcker?   om det är enbok jag är rädd om eller jag lånat blir det något provisoriskt bokmärke, annars hundöron

Hyrfilm eller biobesök?  Hyr typ aldrig film. Film är bäst på bio, så det så ;)Tycker du om ord?  I guess.. knepig fråga..

Minns du någon speciell person från din barndom?  jaa ett antal till o med

Har du hår på ryggen?  haha det hoppas jag verkligen INTE :)

Äter du fiskbullar?   Blääää har alltid hatat fiskbullar :(

Beskriv din humor:  SJUUUUK alá bergström sjuk

Använder du morgonrock?  ja ibland när jag duschat
Sist du dammsög, dammsög du bakom soffan då?  hehe njae troligen inte..

Nämn en sexställning du gillar:   vilka frågor (!)

Har du ordning eller oordning i dina byrålådor?  ordning
När blir man vuxen, enligt dig?  Haha vet inte.. när man är 30? :)

Använder du balsam efter schamponeringen?  Alltid! Annars blir det tovigt och torrt...
Nämn en skiva ur din skivsamling:  Vapen och ammunition.

Vad gjorde du i går kväll?   Jag och Elton myste i soffan och tittade på sista avsnitten av prison break

Yngre eller äldre män?  Äldre definitivt. 
Använder du accessoarer?  mest örhängen

Har du varit riktigt, riktigt megafull någon gång?  haha nääääe aldrig *blink blink*

Vill du skaffa barn?  Absolut!

Hund eller katt?  Hund såklart :) 
Har du några syskon?   Japp little sis

Var är dina föräldrar ifrån?   Njurunda
Har du hånglat med någon av samma kön?  Nepp

Vilken kanal tycker du bäst om?  5an
Brukar du handla på second hand?  Aldrig!
Har du en tatuering någonstans?  nej men jag vill
Jeans eller shorts?  Jeans
Var fikar du helst?  varm choklad på tinells

Vilken butik hittar du alltid någonting i?  H&M

Vinter eller sommar?   Sommar
Vem står dig närmast?  Ida kanske

Vilket klädesplagg är ditt bästa köp?  För tillfället är det min nya mössa som kostade 59kr på H&M + svarta jeans från samma ställe för 199kr. Riktiga fynd ;)

Till vilket land skulle du vilja åka?  Mexico (plus en miljon andra ställen)

Var bor du om 10 år?  Troligen i sundsvall... men utomlands eller stockholm vore inte helt fel..

Världens bästa uppfinning?   Bilen
Mammagris eller pappas lilla flicka?   Inget av de
Hur svarar du i telefonen?  Hallå eller Hej de är Nina
Har du någon dålig ovana?  Hehe jo tyvärr. Biter på naglarna bla.
Skulle du kunna byta liv med någon, och i så fall med vem?   Skulle inte vilja byta bort mitt liv för allt i världen

Är du duktig i skolan?  Japp =D Fick till o med stipendium när jag gick ut 9an

Kommer du ihåg första kyssen med din älskade?   Hehe ja det var på jobbet ;)

Av Nina - 20 oktober 2007 05:31

Lustigt hur folk på fyllan har en tendens att tilltala en vid namn. som om man känner varann. de flesta är folk från njurunda som man kanske känner igen till utseendet eller som man vet vad dom heter men inget mer. 

Men på fyllan är alla från Njurunda homies =D vilken sammanhållning vi har, haha.


Måste också berätta att jag nu har dragit mitt strå till stacken och köpt en Rosa bandet plattång från Babyliss. En rosa, gullig liten sak. Jag behövde ju ändå en ny plattång så varför inte slå två flugor i en smäll liksom!? Besides så fick jag 150kr rabatt på den.. men ändå (!) Tänk att shopping kan vara en sån god gärning! ;)


Av Nina - 19 oktober 2007 19:29

Orkar snart inte mer


lämna mig ifred, du gör mig bara besviken. alla gör mig besviken för tillfället.

Av Nina - 19 oktober 2007 17:26

För någon vecka sedan utmanade Ida mig men det blev aldrig av att jag antog utmaningen. Men nu när även Elin utmanat mig känner jag att det kanske är dags. Fan det här var ju svårt..

-----------------------------------------------------------------------------------------------


Reglerna: "Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor och skriver in dessa regler. I slutet av inlägget skriver du 4 personer som du utmanar och skriver deras namn.


1) Ibland sätter jag på något av mina favoritavsnitt från någon av mina favoritserier bara för att få gråta lite. Gärna när Larry sticker i Ally McBeal eller när Marissa dör i OC.


2) När jag gick på högstadiet var jag helt övertygad om att jag inte ville ha man eller barn. Nu står man här och vill ha minst 1 man och 5 barn ;)


3) För första gången någonsin kommer jag inte vara hemma på min födelsedag. Jag ska spendera dagen med en gammal polare i ett magiskt ljus på en magisk plats ;)


4) Jag funderar på att färga mitt hår svart i ren desperation. och ja, jag har faktiskt haft svart hår förut. bildbevis finns för den som inte tror mig.


5) Jag har inte varit singel en enda dag sen jag var 15år (fyller snart 22). Hoppade rakt in ett nytt förhållande när mitt gamla tog slut.


6) Jag och Andreas hade varit tillsammans över en månad då vi "råkade strula" på personalfesten i januari. Den ni, haha =D


7) När allt känns lite för bra och lite för perfekt i ett förhållande bråkar jag gärna lite för röra om i grytan.. det får inte gå för lätt.. haha sorry baby, i can´t help it.


8) En gång tänkte mina föräldrar skicka mig till psyket, seriöst.

Av Nina - 18 oktober 2007 22:25

Man tackar! Gjorde mitt första besök där idag, någonsin. Var ett gulligt litet bad. Men jag blev lite besviken, trodde det skulle vara större än vårat bad i kvissle, har alltid fått för mig det. men det var det ju inte alls, det kändes snarare mindre. Men whatever. Hade iaf en trevlig dubbeldejt + baby med bad och Ö-grillen efteråt. vilket ställe. att man ska behöva lämna fastlandet för att få sig ett riktigt skrovmål =D

Jag behövde den här dagen, nu väntar tre lååånga nätter med jobb. Sen blir det härnösand på måndag. ska bli nice att åka på en liten roadtrip, även om det inte blir speciellt långt. snarare en daytrip.


Nu när jag har avverkat "alla" serier (greys anatomy, brothers and sisters, prison break) tänkte jag börja titta på heroes. har ju tänkt börja följa den ett tag nu men det har aldrig blivit av. en av mina favoriter är ju med ;) Älskar ju alias och lost så jag har HÖGA förväntningar på Heroes.


Tar gärna emot tips på andra måste-ses-serier =D I´m a freak!

Av Nina - 18 oktober 2007 22:19

Då har man kollat ikapp sig på prison break då. vilken serie. väntar med spänning tills nästa måndag då avsnitt 5, säsong 3 släpps i USA.

avsnitt 4 var ju verkligen en tårdrypare, men samtidigt inte. dom hade gjort det så odramatiskt, kanske för att michael inte vet ännu. för en sekund funderade jag på att sluta titta men det går ju liksom inte. man fastnar så fort. nu när det är så spännande med sona och allt. men trots allt en stor förlust för serien.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se