Direktlänk till inlägg 29 oktober 2007

Jag är uttråkad och behöver lite förändring i mitt liv..

Av Nina - 29 oktober 2007 16:05

och mina alternativ ser ut som följer;


 • Klippa mig/klippa lugg
 • Färga håret brunt
 • Färga håret svart
 • Ha kvar mitt blonda hår men sätta i extensions
 • Tatuera mig
 • Köpa ny mobil (fast min gamla är bunden i 7 månader till)
 • Ta lån och köpa en bil (!)
 • Flytta till ny/större/dyrare lägenhet
 • Gifta mig och skaffa barn
 • Diska hela förra veckans disk
 • Försöka städa/ställa ordning i lägenheten

jag är kluven. det kan bli vilket som helst av alternativen..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se