Direktlänk till inlägg 24 oktober 2007

Jag är rena rama Martin Timell

Av Nina - 24 oktober 2007 21:43

Så var den här dagen över också. Blev inte mycket gjort. Sova, äta, jobba och lite älska. och så har jag lagat duschslangen, alldeles själv (stolt). så imorse kunde jag ta mig en dusch igen.

Idag kom gudson med mamma och moster och piggade upp mig på jobbet. Dom är så söta. Genast kändes min dag mycket lättare :)

Har "fixat" nya avsnittet av prison break så nu blir det ca 40 minuter framför rutan. Åååh det är så spännande och så genialiskt uträknat att jag får gåshud bara jag tänker på det :)


Längtar till fredag då jag äntligen ska vara barnvakt åt gudson Arvid. Det här har jag längtat efter. Hoppas det går bra så Ida vågar anförtro mig hennes son igen.. världens sötaste lilla gudson som blev 7 månader igår. Grattis i efterskott på 7 månaders dagen. Men det var inte bara Arvid som klättrade ett steg på pinnen igår.. jag och baby passerade 10 sträcket = varit tillsammans i 10 månader. Årsdagen närmar sig med stormsteg, så gör även julafton :) Haha jag har redan börjat tjuvlyssna på Jills julskiva. Min favorit.


Häromnatten fick jag ett meddelande som berörde mig. Du skrev att du lyssnade på musik och att tårarna kom när du hörde den låten. Sen pratade vi om allt som hänt. Kändes så skönt. Ibland känns det som om folk glömmer. Jag glömmer. Men snart är det 4 december.

 I won´t be the girl i was before, you made a mark inside my heart.

Och jag kommer alltid vara tacksam att du har sprungit runt och dragit i mina köksskåp, ätit upp allt mitt godis och kallat mig Ninus. Så många minnen, 12 år som jag aldrig kommer glömma. Så oerhört glad att jag fick lära känna dig, att jag fick växa upp med dig. Haha även om du alltid var lite bad.


Fan att dom bästa alltid ska lämna oss.


I

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se