Direktlänk till inlägg 23 oktober 2007

Den jävligaste stunden

Av Nina - 23 oktober 2007 17:59

Ibland är det svårt att glädjas med andra då ens eget liv är på väg stuprätt åt helvete. Jag vågar inte hoppas en sekund. Skulle kunna nämna ett par stora saker som inte går våran väg just nu. Men eftersom det här med blogg inte är personligt för fem öre och jag inte vill ha massa skvaller och tusen anonyma kommentarer väljer jag att inte dela med mig av det här. Lite synd, jobbigt att hela tiden behöva skriva runt saker.

Ingen dusch har vi heller, jäva skitslang som igår bestämde sig för att sluta fungera :(  nu måste man försöka bada och tvätta håret då :S 

Nu ska jag se Heroes. För det är bra, lite lagomt läskigt och blodigt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se