Direktlänk till inlägg 13 oktober 2007

Googlade lite på tequila och masken i flaskan..

Av Nina - 13 oktober 2007 14:48

...men det visade sig bara vara en myt! precis som dödar man en kackerlacka kommer det fler. Hittade dock detta intressanta stycke som jag skrattade gott åt:


Tequilan har ett oförtjänt dåligt rykte. Många har träffat på drycken serverad ur en flaska där korken är en röd mexikansk plasthatt under ett tequilarace i gymnasiet eller i Benidorm. Tequilan sägs ge hallucinationer, vara gjord av kaktus, ha mask i flaskan och ge bakrus från helvetet. Allt är fel. För i tequila vilar ingen mask (den bor hos spritsläktingen mezcal) utan snarare anor, hårt arbete och lika mycket stolthet som i vilken cognac som helst. Faktum är att precis som med cognac är tequila just en ursprungsbeteckning.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se