Direktlänk till inlägg 13 oktober 2007

Aldrig mer tequila.. part deux...

Av Nina - 13 oktober 2007 14:29

Haha var på partaj med Ida och folk från hennes klass igår. Var väl okej människor antar jag, men man var väl lite av en outsider då man inte kände nån förutom Ida. Och dom var väl ett ganska sammansvettsat säng. Jag, Ida och Las Vegas skulle iaf köra tequilarace men jag höll på att spy på min första, SERIÖST! Så nu är det verkligen aldrig mer tequila för min del.

En rolig sak som hände när vi förberedde våra tequila var att någon sa att det skulle vara en mask i tequilan egentligen. Haha näe sa vi och skrattade gott. Men sen när jag kom hem runt 2.30 tiden och satt på teven var det CSI New York, och gissa vad dom säger där om inte att det är en mask i tequila. Haha snacka om ödet, eller nåt.


Blev iallafall en städat kväll för mig. Men det känns bra faktiskt, riktigt bra. Speciellt eftersom jag ska jobba ikväll. Vaknade bara med lite huvudvärk.

Vi gick på stadshuset eftersom vi aldrig hade varit där. Skulle säkert ha vart skitkul om vi varit 18år och ville träffa halva Njurunda. Träffade Pascal och Tommy, det var kul iaf =D Sen var ju även M där. som spökat med mitt huvud sååå länge nu. hade det varit för ett år sedan hade jag varit överlycklig, men nu kände jag ingenting. fucking fabulous!


käkade nattmåltid på max och blev "bjuden" på chili cheese och diverse godsaker av en nyfunnen vän. haha. kul avslutning på kvällen.

sen var det bara att pallra sig hem till en tom lägenhet. är det såhär det känns att vara singel och komma hem utan ragg? en misslyckad kväll?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se