Direktlänk till inlägg 13 oktober 2007

angående syrrans besök i auschwitz

Av Nina - 13 oktober 2007 14:13

Kickeninan: Var det läskigt där?


Sara: Nja det såg ganska idylliskt ut, typ som ett bostadsområde tycker jag. det såg liksom inte hemskt ut, för det man sett är ju liksom så grått och trist och sådär men det var det liksom inte nu.


Kickeninan: HAHAHA koncentrationslägret såg idylliskt ut


Sara: det var blommor och gröna träd och så där.


Sara: Japp tragiskt men sant..

 
ANNONS
 
Birdie

Birdie

17 oktober 2007 15:04

Hmmm. Blommorna missade jag visst helt ;) FANNS det såna där?!

http://www.birdie.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se