Direktlänk till inlägg 12 oktober 2007

Sömnlös

Av Nina - 12 oktober 2007 02:23

Stort problem: Vad ska jag ha på mig imorrn?

Men jag är alldeles för lat för att öppna garderoben och titta efter. Har väl ca tvåhundråtta oanvända toppar därinne. Men vad ska man ha till..?


Är inte det minsta trött. har sett på mina 3 brothers & sisters avsnitt nu, har inget att göra uppe. saknar min love, hatar att sova ensam. vad har det blivit av mig...? förut älskade jag att ha lägenheten för mig själv. men en dubbelsäng är alldeles för stor för att sova ensam i.


 
ANNONS
 
Sara

Sara

12 oktober 2007 20:42

Heej :) jag är tillbaka i sverige nu. Lite kallt kan jag ju vilja påstå men ;) vi kan ju höras imorgon. du kan ju ringa när du vaknat till liv. tänkte sova hos er i morgon eftersom jag jobbar natt. det var iaf bra shopping där nere, inte för att jag direkt öppnade plånboken då ;) men vad hade man väntat sig ? :D

http://sarakarolina.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se