Direktlänk till inlägg 10 oktober 2007

..och så gick det upp ännu ett ljus för mig

Av Nina - 10 oktober 2007 02:35

Det här visste jag egentligen men hade "glömt bort det"/ förträngt det tills idag då P läste vad fritöshandskarna var gjord av. KEVLAR. Som i Kevlarsjäl.

Mycket intressant fakta!!


Kevlar uppfanns på 1920-talet av DuPont men blev inte riktigt känt förrän på 1960-talet. Det är fem gånger vikttåligare än stål och väger väldigt lite. Kevlar används till allt från skyddshandskar och -västar till slangen i bildäck till kompositer i flygplan men också mycket inom modellhobby.


så det var det jocke menade när han sjöng om kevlar...?


"Så länge hjärtat mitt slår så minns Jag dig när,  Du stack ett hål i min Kevlarsjäl. Och så blev Du mitt sår och Jag blöder ihjäl. Kom gör ett hål i min Kevlarsjäl"

 
ANNONS
 
Ingen bild

McLovin.

10 oktober 2007 03:59

Hahaha. Tur att du har mig./Mamma

 
Ingen bild

ida

10 oktober 2007 12:23

haha, jag vet, jag läste om hjälmar som var gjort av det. jag sa till det till martin... ha sa: det heter kevlár... med betoning på a.et tydligen... där får man för att man försöker vara smart...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se