Direktlänk till inlägg 8 oktober 2007

I need some fine wine and you, you need to be nicer..

Av Nina - 8 oktober 2007 22:13


är uttråkad så jag vill dö. klev upp kl3 idag och sen dess har jag suttit framför datorn och tittat på min nya favorit brothers & sisters.

inte varit utanför dörren. känns konstigt, man är ju så van att komma ut fler ggr per dag då elton är hemma. min lilla murmel, kom hem till matte.

har knappt ätit. vissa skulle bli förbannad om dom visste, men vadå vad ska jag äta då? toapapper? hehe.


när är det våran tur? snälla ge oss lite luck, we need it.

blir galen om det inte händer något snart.


 
ANNONS
 
Ingen bild

pat

9 oktober 2007 11:04

Se till så Speedo vinner på poker, åk med till Uppsala, åk till Paris!

 
Ingen bild

Ante

10 oktober 2007 01:58

Mäh , en fördel e ju att ha pengar å gambla med åxå , har ja de då jävlar smäller de :P

 
Ingen bild

Pat

10 oktober 2007 03:40

Jo, Ninot sa det.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se