Direktlänk till inlägg 7 oktober 2007

06:05 söndag morgon

Av Nina - 7 oktober 2007 06:05

..och jag har nyss kommit hem från en natt med jobb. i början av kvällen kändes allt okej, sen av censurerad anledning kändes det skit i mitten men mot slutet kändes det bra igen. åkte hem med ett leende på läpparna och musiken på högsta volym. väl hemma möts man av trött och gosig vovve. sååå mysigt!


Har fixat hem hela första säsongen av brothers and sisters nu också så jag tänkte passa på å titta på det nu innan jag går och lägger mig. finns det något underbarare än att sträckkolla på teve-serier? haha ja förmodligen...


Tack för att du finns. Mitt allt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

ida

7 oktober 2007 08:31

smart, den måste jag också se till att se. följde det ju i början men vem orkar titta på söndagkvällar vid sju???

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se