Alla inlägg under september 2007

Av Nina - 5 september 2007 12:27

Ingen talar nånsin om att misslyckas. Trodde aldrig att det skulle vara så svårt. Innerst inne har jag hela tiden hoppats. Men nu är hoppet borta, och vad ska man leva på då? Det där hemska TÄNK OM... som hela tiden spökar i mitt huvud.


Det är svåra dagar, många tankar. Och imorrn är det sen sjätte september. Försöker att inte tänka på det så mkt, men det är svårt. Och du är inte ens hemma. Vem ska då rädda mig när jag faller?


Du kan inte hjälpa mig upp, kan inte lysa upp den väg jag springer
du kan inte vagga mig varm och lugn
jag har en annan röst, annan färg,
ett annat land, med andra klockar som ringer
du tar dig inte in i mina dunkla rum

ANNONS
Av Nina - 4 september 2007 20:16

Ingen har förtjänat detta som du. Så j**la glad för din skull! :)

ANNONS
Av Nina - 3 september 2007 22:36

Ca 15% av Sveriges befolkning saknar det antigen (D) som kallas Rh-faktorn, dessa är Rh-negativa. Om en Rh-negativ kvinna väntar ett Rh-positivt barn finns det risk att hon bildar antikroppar som kan skada fostret eftersom kvinnans kropp slår igång sitt immunförsvar mot den främmande kropp som den uppfattar fostret att vara.


Om en Rh – negativ kvinna får barn tillsammans med en Rh – positiv man är chansen störst att barnet blir Rh – positivt. Vid blödningar i samband med förlossningen kommer barnets blod i kontakt med mammans blod och det medför att mamman utvecklar antikroppar mot Rh – faktorn i barnets blod. Det hinner i regel inte ställa till med problem under den första graviditeten. Nästa gång kvinnan bär ett Rh – positivt foster finns det minnesceller i kvinnans blod som mycket snabbt kan aktivera ”försvaret” mot barnets blod. Det här kan skada fostrets blod och kan i värsta fall leda till hjärnskador hos barnet. För att förhindra att en Rh – negativ kvinna bildar antikroppar ger man henne en spruta med färdiga antikroppar inför den första förlossningen. Det minskar risken för besvär under nästa graviditet.


Hade inte tänkt på detta sen den där gången på Naturen i trean, men sen blev jag påmind om det idag. Fick mig att börja fundera. Känns ju lite mer aktuellt nu än för tre år sedan, då brydde man sig knappt. Inte för att jag är gravid nu men jag menar man vill ju ha familj och så. Men vågar man ens skaffa barn? Kommer mina blodkroppar att döda mitt barn?Av Nina - 3 september 2007 21:33

17 November ska jag se Kent i Stockholm. Det är bokat och klart. Biljetterna betalda och hotell bokat. Blir en fredag-söndag i storstaden. Ska bli såå nice. Men sen är det ju så att Winnerbäck ska spela i Östersund den 14 November. Och vem vill gå på det om inte JAG! Hur kan två av Sveriges största artister ha spelning samma vecka? Idiotiskt. Hur ska en extrajobbare på max kunna klämma in det i sin ekonomi? Jag säger då det, dååålig stil.


För övrigt måste jag bara säga att Linda B får vara min idol den här veckan. Som lämnar killen hemma och sticker ENSAM till Asien ett halvår. Tänk om jag hade vågat något sådant, det vore verkligen en dröm. Att åka iväg sådär alltså. Så många länder man kan besöka, Thailand, Laos, Vietnam, Kina, Kambodja etc. Puffar lite extra för Kambodja :)


Jag är så trött på alla mail och koder
Jag vill ha dig här på riktigt inatt
Och suga liv ur din halspulsåder

Av Nina - 2 september 2007 23:27Jag har en dröm. En dröm som alltid kommer förbli bara en dröm. Den innefattar världens vackraste och underbaraste stad, en kärleksfull kille och en ring i vitt guld med diamanter. Jag vill åka dit igen. Vill återigen bli förälskad i allt det underbara. Snälla ta mig dit igen. Innan allting tar slut.


Av Nina - 2 september 2007 00:59

Av Nina - 2 september 2007 00:46

...heeelt =) och haha detta är resultatet!Av Nina - 2 september 2007 00:10

Så var fem av sex max dagar avklarade. Denna flöt på förvånadsvärt bra. Har varit mitt trevligaste och smörigaste jag idag. Har varit väldigt supertrevlig mot gästerna och fått trevligt bemötande tillbaka. Idag var det inte ens jobbigt, kunde ha stått i driven några timmar till. Allt flöt på så bra. Ja förutom då kvittomaskinen gick sönder då :S 


Vad vore livet egentligen utan musik? Mitt liv är uppbyggt kring musik. Det är minnen. Vatten under broarna (winnerbäck) hör ihop med ett ödsligt nattåg genom ett kallt februari sverige. Kräm är första förälskelsen. Sådär ungdomligt härligt. Mew är den sorgligaste/jobbigaste tiden i mitt liv. Breakaway när jag vågade ta steget till något nytt, vågade släppa taget om mitt gamla liv. Jimmy Eat World, min senaste födelsedag. Jag, love och One Tree Hill. Lucas kanske väljer Brooke tillslut?? ;) Every you every me, det var väl ungefär då det började. Gravitation, då jag blev fast. Poison sista året på hedbergska med dom "gulliga". Alla vill till himmelen.. studenten, en sista kväll med girlsen på stadshuset. Skulle kunna fortsätta i en evighet.. Nu går jag före i kön.. Kungen är död =)
Show me how it ends.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se