Alla inlägg under september 2007

Av Nina - 11 september 2007 19:59

Hur ni behandlar honom. Hur jobbigt det är att se honom såhär. Hur man sakta bryts ner. Varför ska det vara omöjligt att få det bra?


Jag skulle ge dig allting du pekar på.. sätter din lycka framför min!

ANNONS
Av Nina - 11 september 2007 17:35

Det var väl dömt att misslyckas idag. Hur kan man ens gå utanför dörren denna dag? Dum tanke av mig..


2003-09-11 in my heart.

ANNONS
Av Nina - 10 september 2007 22:15

så kopiöst! shit. aja det går säkert bra. ska iaf bli intressant å se vad vi ska göra i 9 timmar. håller tummarna för mig själv, hehe.

fan det här är verkligen någonting jag vill syssla med, nu gäller det att shape up, prestera på beställning. yepp.


Nu blir det sängen, ska upp 7 imorrn bitti.

Godnatt.

Av Nina - 9 september 2007 10:33

Igår var Ida, Martin och Arvid här på middag. Middag = grillat, mycket smarrigt och mysigt. Ida konstaterade att det var första gången hon va på middag hos mig (!)

MIddagen fick dock en dramatisk ändring då det ringde på dörren och jag fick för mig att det var arga grannar som skulle slänga ut oss på backen. Baby var inte sen att haka på och börja prata om polisen som skulle storma lägenheten. HAHA. På riktigt.

I själva verket visade det sig vara en av de snälla grannarna som ville att vi skulle va med i en undersökning om husdjur som han gjorde. Vi skulle dessutom få betalt. Heeeela 50 spänn, hihi. Välbehövligt iofs, fast man skulle få dom om några veckor. Attans.


Det gick ganska bra å jobba natt, igår igen. Kändes bara lite dryyyygt med många dryga människor. Speciellt EN tjej. Grr.. Kvällens höjdpunkt för mig i kassan var väl ungefär när en kille sa att han smälte som smältost när han såg mig i ögonen. Ja tack för den du.


För övrigt har Yassir Arafat gått i Elins klass :O Inte illa, visste inte att han hade anknytningar till Sundsvall, haha!


Av Nina - 6 september 2007 21:50

R.I.P. 030906


Today when I walked out my door
I won't be the girl I was before
you made a mark inside my heart
How could I be
Im thinking about you, Nathalie


(Nathalie - Jill Johnson)


Av Nina - 6 september 2007 13:45

Vaknade för en stund sen. Shit pommes frites! Ska va på jobbet om 2 timmar. Jippieeee! Not. Tar dom två sista mackorna som finns kvar och sätter mig framför datorn. Betalar en räkning, kollar mailen, bloggen etc. Mina dagliga datorrutiner. Tänkte kolla på ett avsnitt av sex and the city innan jag slänger mig iväg i bilen och åker ner på stan. Ska träffa syrran innan och överlämna diverse flaskor. Sedan tänkte jag äta lite donk innan jobbet för mina sista korvören. Det förtjänar jag idag! =) Sen blir det 4 underbara timmar vid fritöserna innan jag drivar till Njurunda och hämtar hem min storkille. Han fyllde ju 1 år i söndags. Stora killen nu =)

Sen kan vi gå och lägga oss och bara vänta på att baby ska komma hem till oss igen...


Fortfarande sjätte september..

Av Nina - 6 september 2007 02:31

Har nyss kommit hem efter en dryyyg natt på max.  Först jättemkt folk, sen stendött i fyra timmar och sen en intensiv sista timme. En onsdags natt i ett nötskal. Sen körde jag mot en Toyota Yaris hem som skulle till Värnamov. Var lite skoj faktiskt. Hade dessutom fått ett underbart sms av baby inatt. Bara en dag kvar nu, sen kommer du hem till mej igen.


Och så var det den sjätte september. I år igen. Det känns bara tomt. Blir nog en sväng ut till Njurunda sen efter jobbet, slutar halv åtta.

Jag undrar vad du gör idag. Om du tänker på det som jag.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se