Alla inlägg under september 2007

Av Nina - 18 september 2007 23:02

Nästa onsdag. me, patsy, elin och lindorna. fan va nice :)

något att se fram emot. vad jag behöver. yeeey!


ANNONS
Av Nina - 18 september 2007 21:27

 Min lediga dag. Wiiiee. Blev medbjuden på bio med patsy och dom 2 kristinorna. Var trevligt. Sist jag var på bio såg jag spiderman 3 med speedo och stoffe, som sov största delen av filmen. Men idag var vi på förhandsvisningen av SUPERSUGEN. Haha gillar det namnet så det måste skrivas med versaler. Var lite orolig att det skulle vara high school film alá American Pie, men det var det som tur var inte. Var faktiskt riktigt rolig. Även om det mest handlade om sex. Men det var sjukt, sjukt sjukt. Många hysteriska skratt i biosalongen och den hade ju faktiskt fått 4 +


Hoppas verkligen att allt löser sig nu..Jag ska göra nånting
Jag ska slå er med häpnad
Gå över en gräns
Jag ska bryta mig ut
Jag älskar dig så
som att vara beväpnad
Och under belägring kan jag skjuta dig ut

ANNONS
Av Nina - 17 september 2007 00:25

suck. blä. snyft.

ledsen. arg. irriterad.


trippa runt på tå. vad kan man skriva. vad kan man säga. och till vem.


tack för att jag kan prata med dig, igen.. 

(du vet vem du är)


ska jag behöva må dåligt över detta?Av Nina - 16 september 2007 22:31

En gång sa du att jag kunde komma till dig om det var något.. kan jag fortfarande det??

Av Nina - 16 september 2007 22:05

 Stockholm var nice. Fick åka första klass på tåget. Arne fixar ;) Synd bara att emilie mådde lite dåligt. Sen på bussen hem var det jag som mådde dåligt. Och det var inte pga den äckliga sliskiga busschauffören.

Men vi hann med ganska mkt i storstaden. Det blev tom en tur med tunnelbanan (min älskling) till söder. Mysiga söder!


Avslutar med en bild på emilie när hon shoppar i stockholm.

För att hon är så sööt :)


Av Nina - 14 september 2007 23:08

Fortfarande inget msn..suuuck! Tur att babys funkar iaf så man kan låna hans dator när han jobbar. Annars storhandling i birsta idag. Kom hem 4 timmar senare, 6 matpåsar rikare. Inte illa pinkat ;)

Hann även med att prova nya kiwi glassen på donken, ingen höjdare enligt mig. Får fortsätta med min kolasås.


 Idag bjöd vi Ida på namnsdagsmiddag. Alltid trevligt att spendera tid med henne och gudson, söt Arvid.

Imorrn sticker jag, Emilie och Elin till storstaden. Ska bli nice även om plånboken är tunn. Det blir en tidig morgon. Tåget går 8.11 men vi ska mötas 7.45 Tur att baby jobbar natt så han kan väcka och skjutsa mig runt 6-snåret när han kommer hem.


Nu blir det godis och soffan, sedan bed.

Kiss and goodnight!

Av Nina - 14 september 2007 09:30

Först kommer det upp en ruta att jag måste installera det nyaste msn för att kunna logga in. Gör det och upptäcker till min fasa att det är msn Live, mitt hato. Men aja det får duga. Sen nu när jag loggar in och vill skriva till folk kan jag inte öppna ett enda konversationsfönster..

Och med den paniken kom insikten, I´m addicted to msn.

Av Nina - 13 september 2007 21:15

Främst slow show och fake empire.


Har jag musiktorka finna det en person jag alltid kan höra av mig till. Det är helt sjukt att han alltid har sån koll, att han alltid har något jag gillar. Haha inga Black Jack här inte ;) Det är bara en av tusen saker vi har gemensamt.

Det var du som gjorde mig till jag. Men jag hade fel.Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se