Alla inlägg under september 2007

Av Nina - 25 september 2007 21:52

Imorrn är det onsdag, äntligen! ska ta igen två månaders "icke-supande" med en liter tequila ;) jag, elin och linda x2.

Hoppas fortfarande på patricia :) vem ska annars vara min mamma med orange reflexväst och flagga!?? hehe nämen skämt o sido skulle det va så skoj om du va med.


På förmiddagen blir det birsta med ida. alltid skoj. ska hjälpa henne välja ny iPod ;)


Imorrn kommer förövrigt Lasses nya och Mange Schmidts nya =)

Ett MÅSTE att lyssna in sig på.


A, okej, då var det dags igen
Mange Schmidt fortfarande glassig men
Nytt år, ny låt, nytt mode, ny glow
Men det är samma gamla kille med ett härligt flow
Jag liksom irriterar på ett fyndigt sätt
När jag levererar på ett myndigt sätt

ANNONS
Av Nina - 25 september 2007 11:45

Jag vet inte vad som händer men jag håller på er. Håller och hoppas.

Kan det kanske bli ni igen? Ingen skulle bli gladare än jag.


Idag ska jag jobba under ass mötet och sen iväg å mysa med min lilla farmor. Det var länge sen, saknar henne! Och lite god hemlagad mat på köpet är aldrig fel.


Idag ska bli en bra dag. Jag ska va snygg idag ;)

ANNONS
Av Nina - 25 september 2007 01:39

Vad har hänt med våran utgång..?

Nu när jag tagit ledigt å allt.

Lite besviken.

Av Nina - 24 september 2007 02:31

Nyss vaknat efter en dag med sömn. Kände mig krasslig när jag gick till jobbet i lördags. 8 timmar i driven hjälpte uppenbarligen inte. Imorse när jag vaknade sa kroppen ifrån. Så idag har jag legat på soffan under en filt och sovit, vilat och sovit lite mer. Men nu är jag uppe igen, going strong. Huvudet känns som min normala storlek igen och en och annan köttbulle har jag lyckats fått i mig. Så imorrn blir det back to business. Jobba jobba jobba, tjäna pengar. Som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd...


Och som sagt.. man kan åka till Paris för 1 krona har jag hört, eller var det 422 kr..? ;) Längtan, alltid denna längtan, härifrån långt bort. Långt, långt bort. Men vad är inte en bal på slottet.

Av Nina - 22 september 2007 16:14

Tittade runt på parisresor idag. Sembos resor hade gått upp några hundralappar. Av en slump kom jag in på ryanair.com och vad ser jag där om inte 6 miljoner resor för 1:- styck. Sen tillkommer skatt och avgifter.

Men när jag hade fyllt i för 2 personer till Paris med varsitt bagage (ja det är sjukt, man måste betala för bagaget) blev det BARA 300kr per person. TILL PARIS! Det är heeelt sjukt billigt. Gäller till midnatt den 24/9. Två dagar till alltså. Jag är så frestad, så frestad.. avresedatum fick vara mellan 1 okt-1 mars så det var ju perfekt. Allt var perfekt. Okej man landar inte på Charles de Gaulle. Men so what, där har jag vart förut. Flygplatsen ligger 9 mil utanför Paris men flygbussen kostar bara 13 euro. So what om bussen tar en timme, kanske en timme och en halv när man åker till Paris för 300 spänn. Ja sen måste man ju ha boende och allt.. men det har jag också tittat ut, duktig som man är ;)

Drömhotellet kostar ca 1800, 2 nätter för 2 personer. Inte heller farligt. Sammanlagt skulle resan gå på 2400kr för 2 pers.


Vad säger du baby? Are you in or are you out?

Av Nina - 21 september 2007 19:36

Kanske dom 2 jobbigaste månaderna i mitt liv..


Blev tillfrågad att jobba idag. Och det tog emot när jag var tvungen att säga nej, men jag har verkligen mått skit idag. Förutom den förbannade magen känns det som om jag håller på å bli sjuk.. ont i halsen, tungt huvud..

Men jag har ju faktiskt jobbat mig upp från 9 pass till hela 19 PASS (!) denna månad =) så idag fick hälsan gå före. har små donat här hemma istället, tvättat och städat undan lite, och börjat ta tag i alla kort som har legat i flera månader nu och väntat på att bli insatta i album. Snart kommer baby hem från jobbet, jag har tänt alla ljus vi har i heeela lgh och ska laga middag tills han kommer hem :S  haha det kan bli intressant. men jag kör på ett säkert kort, pasta carbonara.

Sen blir det en helkväll framför teven med cola och godis :P funderar på att köra bridget jones maraton. Efter jag har sett nya avsnittet av greys anatomy vill säga.. ÄNTLIGEN (som gert fyllking skulle ha sagt..) är säsong 4 här, som jag har väntat och längtat... :)Av Nina - 21 september 2007 01:46

Av Nina - 21 september 2007 00:43

Har inte skrivit på några dagar nu.. kanske dags att uppdatera lite. Elton har tagit sin 1års spruta, var stora killen =) Har varit på ljusparty utan att köpa något, duktigt Nina ;) Har hjälpt Ida göra tack kort och myst med min söta gudson. Ätit 2 ggr på Donken (!) Annars varit hemma och myst med mina killar. Har förgyllt kvällarna med lite Sex and the city och 2½ men medan baby har tjänat storkovan på poker, haha. Planerar att bli pokerwife for life (det där ping pong verkar inte löna sig) ;) Har varit inne på hm.com minst en gång varje dag utan att lägga något i varukorgen, STOOORT GRATTIS till mej :D

Och idag kom man hem till en nystädad, nydiskad lägenhet, wonderful.

Tack baby :) Imorrn är det min tur, tvättstuga..


Tack alla ni som förgyller min vardag.


Du är tunn som luft
Du är nästan perfekt
Du gör mig lugn när alla ljusen har släckts
Bara en sekund då är jag nästan perfekt
Kom gör mig lugn jag klär i din andedräktSkaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se