Direktlänk till inlägg 30 september 2007

Dåligt samvete mm.

Av Nina - 30 september 2007 06:15

Nyss kommit hem efter en rätt så lugn löningslördag. Gårdagen var också lugn. Skönt det. Och kroppen har äntligen återhämtat sig helt efter onsdagens fylleslag. Så mycket att man börjar fundera över nästa utgång.. ;)


Fick så dåligt samvete idag när jag hörde att jag hade förstört en vas, glas och rivit ner en gardinstång i onsdags. Förlåt Linda.

Det är verkligen läskigt när man inte minns vad man har gjort. Och på alla bilder ser jag jättefull och jätteful ut :S  haha men jag tror jag hade roligt. huvudsaken =)

 
ANNONS
 
Linda

Linda

30 september 2007 15:52

Haha, men det är absolut ingen fara, är det fest så är det! Bara billigt IKEA-skit. Och förövrigt så har jag även inget minne av sista timmen heller, JÄVLA TEQUILA! :P

http://www,trynhilda.blogg.se

 
Ingen bild

ida

30 september 2007 18:53

tycker du är snygg när du ler så där mycket, som på det där kortet från andreas stuga!! HAHA...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se