Direktlänk till inlägg 29 september 2007

Man räcker fan aldrig till..

Av Nina - 29 september 2007 15:43

hatar att du kommer med sånna saker när man sitter här helt hjälplös. vad ska jag kunna göra åt det nu? älskar verkligen när du säger att jag är värdelös och har misslyckats. tack det värmer. du är expert på att få mig att må dåligt. och ja du är ju inte ensam direkt.


har nyss vaknat (suck, ångest igen) och om 5 timmar ska man jobba. hmm.. vad ska man nu göra för vettigt av dom här timmarna? sitta framför datorn? sitta framför teven? suck.. städa?? och fan vad ont jag har i en tand sen i onsdags.. vad har jag gjort..? ätit glas? haha ja det skulle inte förvåna mig.. tydligen har jag krossat glas och spytt på cyklar också. jag ber om ursäkt och skyller allt på tequilan.


saknar dig sjukt mkt. min lilla baby. kom hem till mig NU 
ANNONS
 
Ingen bild

ida

29 september 2007 19:50

vem har varit dum mot dig vännen??

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se