Direktlänk till inlägg 28 september 2007

Jävla fredag

Av Nina - 28 september 2007 15:30

Allt känns tomt och hopplöst. Ska jobba inatt, 22-05. Behövligt men känns segt. Lyssnar på Daugava men det löser inga problem. Skulle behöva lite shopping terapi men det tillåter inte plånboken. Tänkte ladda ner senaste greys men har det kommit? såklart inte, suck!

Var en sväng på arbetsförmedlingen idag men det kändes mest jobbigt och deprimerande. Men bara 2 veckor kvar tills man får pengar nu. Fast vadå, jag kommer ju inte ha nå pengar över då heller. Suck less på att ha det såhär. Vill komma ur den här fällan. Nu tack! Ingen som känner för att försörja mig så jag kan gå runt på stan och shoppa och fika hela dagarna..?


Usch, fy, blä vad jobbigt allt kändes nu..

 
ANNONS
 
Sara

Sara

29 september 2007 09:14

ja äntligen har jag fattat hur man byter bakgrund. dock var jag för trött för att anstränga mig så mkt så det fick bli svart bakgrund xD haha

http://sarakarolina.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se